Wishlist: Zaful, magazinul meu preferat și în 2018

by - duminică, ianuarie 14, 2018

Nu puteam omite de pe lista primelor cumpărături din acest an și magazinul online Zaful, preferatul meu din 2017, care se menține și în 2018.

Beaded two pieces outfit: https://goo.gl/qcWwGU


Atunci când vine vorba de modă și inspirație în domeniu, acesta e primul care mă atrage. Fiecare pachet în 2017 a fost o adevărată surpriză, deși știam foarte bine fiecare achiziție din pozele majoritatea foarte detaliate. Am multe lucruri frumoase de aici, în special geci pe care abia aștept să le port la primăvară.
În noul an încă caut astfel de geci din imitație dar încă nu am găsit geaca cu care v-am înnebunit tot anul trecut. Totuși am găsit niște lucruri tare drăguțe pe care le-am pus pe lista de dorințe. Încă n-am plasat o nouă comandă, dar urmează, zilele acestea.



Am găsit iarăși outfituri complete din două piese care se dovedesc a fi extrem de versatile. Pot fi purtate că atare sau create zeci de alte combinații folosind unul din elementele unei ținute de două piese.

În primul rând vreau o pereche de blugi cu perluțe, pentru că au fost accesoriu cel mai drăguț din garderoba de pe 2017 care încă se menține în topul preferințelor mele. Am găsit o singur model și o singură mărime cu un model interesant de blugi cu perle. M-au întrebat mulți cum spăl articolele vestimentare cu biluțe și adevărul e că acest subiect nu mă stresează deloc. Bilele pe hainele celor de la Zaful nu sunt nici cusute, nici lipite, ci prinse în așa zise nituri, sigilate perfect, astfel încât nu există nici cel mai mic risc să cadă.



Și pentru că recent mi-a sosit un set de lenjerie intimă de pe unul din site-urile chinezești cu care lucrez, despre care o să vă și povestesc curând, m-am hotărât să-mi mai cumpăr un articol de lenjerie intimă. Am găsit un sutien interesant, cu multe barete, care poate fi de mare ajutor ținutelor cu decolteuri și spate gol.




Ce părere aveți de aceste selecții?

You May Also Like

0 comments