Ego by Malika Colors - Mos Nicolae intr-o formula de sarbatori

by - miercuri, decembrie 06, 2017

Buna dimineata la Mos Nicolae si la multi ani tuturor ce astazi isi serbeaza onomastica!

Cum a fost aceasta dimineata pentru voi si pentru sufletul de copil? Ati retrait copilaria? Va servit mosul cu bunatati de pe lista de dorinte?

Eu am primit dulciuri, fix ceea ce duce lipsa organismul meu. In rest consider ca le am pe toate.
Si cum decembrie e luna cadourilor, colectia Ego de la Malika Colors Romania, lansata cu putin timp in urma, se potriveste perfect cu sarbatorile de la sfarsit de an. Abia astept sa vad colectia de Craciun si am mai vazut la ei niste oje cameleon care par grozave.


Colectia Ego cuprinde 5 nuante de lac glitter puternice.
Au o pensula relativ mica, insa foarte spornica, ce ajuta la realizarea unei manichiuri perfecte in careva secunde.
Am observat ca aceasta colectie e ceva mai speciala decat orice oja simpla cu sclipici. Probabul ca multe dintre voi ati incercat diferitr oje cu glitter, unele mai accesibile ca altele. Cele mai ieftine oje care se gasesc in prezent la mine in oras pornesc de la 4 lei si in cazul ojelor nuantate, am observat ca a doua zi ca oja sare de pe unghie. Multi ar putea sa-mi indice manichiura semi sau permanenta/constructia la salon, insa eu nu sunt de acord cu aceste procese. Manichiura la salon este nu doar costisitoare financiar, ci si pentru sanatatea unghiilor, care la un moment dat, odata dat gelul jos, acestea se exfoliaza si se rup, cresc si foarte greu. Nici varianta aplicarii unei oje simple la un salon nu mi se pare o afacere prea buna, caci let's be serious: cata lene poti avea sa vrei sa fii frumoasa si sa nu te dai tu insuti cu oja, cand dureaza doar cateva secunde?


Malika are preturi chiar accesibile, nu precum alte branduri extrem de scumpe.
Legat de rezistenta lor, manichiura rezista indelungat de mult,chiar mai bine de o saptamana, chiar daca esti obligata sa faci treburi casnice o perioada indelungata de timp pe zi.
Pentru 5-7 lei in plus fata de oja de la magazinul din cartier investesti intr-o manichiura ce rezista indelungat.
La colectia Ego am observat asa cum spuneam anterior ca nu e doar glitter. Iti amintesti cum dadeau minim 3 straturi de lac asemanator pe o unghie cu baza aplicata in prealabil? Colectia Ego e bogata in sclipici dar cateva dintre nuante contin si pigment, astfel ca pot fi utilizate ca atare, direct pe unghie. O singura aplicare si maxim doua ofera o acoperire perfecta si o manichiura maneloasa in nuanta pe care o vrei.


Si partea cea mai grozava e ca folosind colectia asta, probabil toata lumea te va intreba la ce salon ti-ai facut unghiile, asa cum am patit si eu zilele acestea. Am folosit nuanta de glitter rosu-portocaliu care se comporta ca o bestie pe unghii. Am incercat in weekend pigmentul rose-gold care m-a dezamagit groaznic si pentru ca nu m-a incantat rezultatul am aplicat un strat de Ego in nuanta mai sus mentionata. Micile denivelari sunt datorate mie, care a folosit destul de multe straturi anterior, de oja, lac si pudra, in speranta ca va reusi ceva cu pudra aceea. Mi-am gasit si un moment prost ca sa-mi fac unghiile si fiind in graba, nu le-am lasat sa se usuce complet, dar inca primesc complimente.


Lacurile acestea de la Malika Colors Romania se usuca foarte repede, chiar daca in mod obisnuit oja cu glitter se usuca foarte greu. Odata ce apuci sa le manuiesti, va trebui sa uiti tot ce te-au invatat lacurile obisnuite si vei observa cum dorinta de unghii cu model profi, se va indeplini cat ai clipi, fara programari la salon si fara sa cheltuiesti o avere pe oje scumpe.



Ca prin urmare, gama Ego e un trend de sarbatori in domeniul unghiutelor frumoase. Tu ai incercat-o?

You May Also Like

2 comments