Muzica oricând, relaxare pe bune!

Nume de cod: Edifer R2730DB
Natura proiectului: Secret
Data primei descoperiri: 1996, China
Caracteristici: Constituție monstru, înălțime 39.3 cm, design înșelător și eleganță la superlativ, superputeri de bandă audio nelimitate, experiență în seducerea acustică a speciei umane
Data ultimei actualizări: 14.04.2015 , Romania
Scop: Dominația mondială a sunetului prin stăpânire Bluetooth și Wireless

Au trecut mai bine de 20 ani de când Edifer, "monstrul" creeat din pasiune pentru toți cei care vor să asculte pe repeat vocea suavă a iubitei și urăririle verosimile, interminabile, de "Noapte bună!", a făcut primii pași pentru a oferi cea mai bună experiență audio din lume.
Cu Edifer, o simplă melodie vibrează oscioarele timpanului printr-o calitate distinctă de tot ce am experimentat/auzit până acum.



Brandul Edifer, mai mult decat un producător audio, s-a transformat într-o capodoperă internațională, o invenție la superlativ care să revoluționeze piața muzicală. Edifer R2730DB prezintă control facil, aspect modern, sofisticat, potrivit unui design minimalist sau exigent, al locuințelor de pretutindeni și/sau al automobilelor de ultimă generație. Îmbină perfecțiunea și utilul, creativitatea și adevărata pasiune a celor dedicați lumii artistice.



Acum, muzica este mai prietenoasă cu mediul, datorită sonorizării echilibrate, ce permite reproducerea autentică a sunetelor, a frecvențelor celor mai potrivite, reducând poluarea fonică și dezechilibrele la nivelul timpanului, ce pot provoca diferite afecțiuni. Dorința de inovație a studenților din Beijing i-au determinat pe cei de la Edifer să facă un salt pentru comunitate, sprijinindu-i și răsplătindu-le devotamentul cu numeroase burse. Totodată, au lansat și campanii umanitare, prin care acei copii cu deficiențe de auz primesc o nouă șansă la normalitate și posibilitatea de a (re)asculta glasul călduros al părinților.
Edifer reprezintă o conexiune unică între om și mediu.



Muzica oricând, relaxare pe bune!

Fără muzică, fără sunet, lumea s-ar transforma într-un univers alb-negru, copleșit de tristețea oamenilor. Nu mi-aș putea imagina o rezolvare mai simplă la problemele din viața de zi cu zi fără existența muzicii.
Nopțile îmi sunt de fiecare dată marcate de bătai alerte ale inimii și puls ridicat. Muzica îmi șopteste seară de seară în emisfera nordică a creierului. Fredonez în minte câteva versuri din melodia mea preferată, ascultată în timpul zilei, acasă pe difuzor, la boxe, dar și în calatorii, prin intermediul căștilor audio. 



Pentru mine muzica este mai mult decât o rutină de relaxare, un mod de a mă regăsi pe mine însumi. Trăiesc nopțile prin muzica deoarece e cea mai simplă și plăcută modalitate de a mă deconecta de realitate și a păși pe tărâmul viselor.
Este modul meu de a fi, de a trăi, puterea de a trece peste orice dificultate în viața personală și profesională.
Mă ajută să retrăiesc cele mai frumoase momente și amintiri, să am zilnic parte de o mulțime de motive să zâmbesc și să fiu fericită, pe tonul unor note săltărețe, voioase.
Muzica m-a ajutat să mă desprind de partea negativă a societății, de argumentele usturătoare, răutăcioase, de bârfe și critici, care îmi măcinau sufletul încă de la o vârstă fragedă.



Momentele cele mai sensibile din viață în care muzica mi-a fost cel mai bun prieten au fost marcate de pierderea celor dragi. Fie ca vorbim despre oameni, fie că mă refer la dragostea și admirația deosebită, poate uneori exagerată, față de regnul animal. Da, recunosc! Sunt o fire mai sensibilă, care se atașează ușor de persoanele sincere și primitoare, de micile vietăți, adevărate ghemotoace de blană, istețe și simpatice.
Muzica m-a ajutat să plang la astfel de despărțiri, de moment sau la cele mentru eternitate. Ceea ce unora li se pare o dovadă de slăbiciune, de lașitate, dar în fond, m-au ajutat să mă descărc de durere, să-mi adun forțele și tăria ce avea să mă transforme într-o persoană puternică și ambițioasă. Am găsit nu doar o sursă de inspirație, ci și amintirile pline de îmbrățișări calde și momentele amuzante, pe care le pot trăi la nesfârșit în memoria lor.
Muzica mi-a arătat de fapt că lumea mea este colorată divers, că este un curcubeu de nuanțe și sentimente, de trăiri și emoții, pe care trebuie să le prețuiesc și să le trăiesc la maxim, ca și cum nu le-aș mai putea regăsi vreodată.

Articol scrie pentru SuperBlog 2017.

Comentarii

Postări populare