Fitomed by Vegis: Tratament pentru cresterea si intarirea parului. Functioneaza?

by - duminică, iulie 02, 2017

In urma cu doua luni incercam un tratament asemanator pentru cresterea si regenerarea parului. Produsul acela a fost un adevarat esec si o adevarata oroare. Dupa o luna de masti care-mi regenerau firul de par am ajuns la parul mega deteriorat din zilele experientei cu decolorarea. Am mai incercat si pastile pentru cresterea parului, care mi-au adus cateva fire neplacute de par pe fata, o zona in care cu siguranta nu ti-ai dori asa ceva.

Se spune ca a 3-a incercare e cu noroc. Si chiar asa a fost!
De aceea am luat la "control" spray-ul Fitomed din gama Interherb, comercializata tot de acest magazin online de produse naturiste.
Spre deosebire de celalalte produse de crestere a parului incercate de pana acum, acesta este realizat in proportie de 90% din ingrediente naturale, ca si restul produselor Vegis.



Contine acid hialuronic, extracte din plante, proteine din lapte, precum si alte extracte care ajuta la cresterea firului de par si intarirea acestuia, respectiv la indepartarea matretii.
Nu contine petrol, parabeni sau alti derivati chimici, ceea ce m-a tentat si mai tare.

Parul meu creste destul de greu. Ba chiar anul trecut am avut experienta destul de bizara: m-am tuns, insa intr-un an de zile nu mi-a crescut macar un centimetru de par. Fiind un mare fan al parului lung si avand un par mediu la momentul actual, l-am pus in aplicare imediat ce a sosit.

Fitomed vine insotit de o pompita pentru dozarea pe radacinile parului, care se maseaza usor in prealabil.  Mi s-a parut mai usor sa aplic 3-5 pompite in palma si sa masez toate radacinile timp de circa un minut. Acest procedeu l-am repetat timp de 2 saptamani, dimineata si seara (si inca il folosesc in continuare, caci am vazut REZULTATE). 



Specialistii Vegis recomanda utilizarea acestuia timp de 8-12 saptamani, insa ceva imi spune ca-l voi folosi mai mult timp de acum incolo.

Functioneaza?? DA! FUNCTIONEAZA!

Daca in mod obisnuit parul imi creste foarte greu, specialistii estimand ca podoaba capilara creste 1cm/an, in doar 2 saptamani de utilizare am observat circa 2 cm in plus. Asta inseamna ca intr-un an de zile, parul meu ar avea in plus 24 cm. O evolutie glorioasa! Sunt tare curioasa daca calculele vor corespunde.

Radacinile mele sunt acum mai puternice si stralucesc in voie. Sunt foarte hidratate si mai rezistente. Unul dintre atuurile Fitomed ar fi indepartarea matretii. Anterior aveam o mare problema cu matreata, astfel incat curgeau "nameti" din capul meu de fiecare data cand masam scapul. Insa, dupa cele doua saptamani de teste, pot spune ca exceleaza si la acest capitol. Matreata este acum un subiect tabu, caci nu mai am probleme.



Are un parfum floral extrem de placut si imi place la nebunie caci cu fiecare aplicare, parul meu capata un volum de vedeta, precum vedeti in reviste si la aparitiile TV. Mereu am visat la un par voluminos si mai ales sanatos.

Un centimetru pe saptamana mi se pare extraordinar! Fitomed sporeste rezistenta parului si actioneaza in profunzime asupra scalpului, ducand la cresterea rapida si armonioasa a parului puternic si stralucitor.

Il vei incerca?

You May Also Like

3 comments

  1. Valeria Certes2 iulie 2017 la 16:28

    Si eu am parul tare deteriorat cred ca mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bun si pentru caderea parului sa inteleg? As avea nevoie si eu de un mic ajutor natural pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu da. Mie imi mai cad cateva fire de par, insa nu la fel de multe si nu de la radacina. In combinatie cu serul Iceveda nici varfurile nu se mai rup asa usor. Is doar cateva fire, cand si cand, avand in vedere ca parul meu era super ars, intr-o experienta anterioara am incercat in acelas scop lotiunea cu petroleum de la Farmec. Aceea imi dezintegra efectiv parul si asta la doar o utilizare, motiv pentru care nu mai folosesc nimic altceva in afara de produsele naturiste, iar cele de la Vegis sunt geniale pentru parul meu si le recomand cu mare drag.

      Ștergere