O cerere, o mie de oferte, doar cu Dezmembraripenet!

by - marți, septembrie 20, 2016

Un studiu european a demonstrat ca intr-o familie este extrem de necesara si utila prezenta a doua autovehicule. De cele mai multe ori, conditiile de trai nu permit din pacate acest lucru, astfel ca multe familii decid sa pastreze o masina veche a familiei sau sa-si achizitioneze una second hand.
Desigur, Romania nu duce lipsa nici de masini noi, luxoase, cat mai moderne si performate, achizitionate in leasing, dar putini sunt cei care opteaza pentru plata integrala a unei masini noi. Tinerilor li se ofera si sansa de a beneficia de o reducere la prima lor achizitie, iar cei care ofera o masina in programul RABLA, beneficiaza de un tichet care le va scoate mai putin din buzunar pentru un nou autovehicul.

O masina aduce dupa sine si niste costuri, ca orice alt lucru aflat in posesia noastra. Trebuie sa fii pregatit sa investesti pentru ca aceasta sa-si pastreze o buna conditie de functionare, pe o perioada cat mai indelungata.

Indiferent de marca acesteia, minim o data la doi ani, masina va avea nevoie de noi schimbari, o baterie sau un electromotor. Ce te faci atunci cand nu-ti permiti o piesa  si totusi ai nevoie de masina ta sa functioneze precum odinodindintr-un magazin specializat cu produse noi?


Poti alege sa te ratacesti intr-o lume a cautarilor fara succes, care te vor duce catre magazinele renumite si cu preturi ridicate pe care le stiai odinioara, fie poti cauta pe grupurile online de vanzari. Masina este un obiect extrem de important in fiecare familie, iar pentru siguranta ta si pentru tranzactii de succes pe placul tau si al bugetului programat pentru achizitia de piese pentru autovehiculul tau, internetul iti ofera o alternativa sigura: Dezmembraripenet.ro.

Cine sunt si ce fac

Dezmembraripenet.ro cuprinde o lume dedicata nevoilor masinii tale. Este o bursa de piese unde toate parcurile auto si orice persoana fizica sau juridica, isi expune la vanzare piesele auto de care masina ta are nevoie. In plus, daca si tu ai detinut o masina pe care nu o mai utilizezi si are piese ce inca pot fi folosite, le poti expune la vanzare aici. Astfel, tu vei fi un vanzator fericit, iar cumparatorul un client multumit.

Atunci cand esti in cautarea unei piese pentru masina ta, e suficient sa cercetezi pagina web sau sa propui o cerere. Atunci zeci de parcuri specializate in dezmembrari auto si vanzatori iti vor veni in ajutor cu ofertele lor. Tu achizitionezi in siguranta, mai ieftin si mai rapid, oferta care ti se potriveste. Nu mai este nevoie sa pierzi ore in sir pe alte pagini sau in diferite complexe de vanzari, printre zeci de anunturi si categorii diferite, cand ai un singur loc ce poate raspunde nevoilor si dorintelor tale.
Sunt zeci de persoane pe Dezmembraripenet.ro care efectueaza dezmembrari la cererea ta si iti ofera piese in stare perfecta de functionare.


Am un Fiat Punto care sta de doua luni in garaj. Pentru o femeie partea de mecanica poate fi ceva mai dificila si alegerea unor noi piese pot fi o adevarata provocare. Nu m-as fi gandit nici in ruptul capului ca exista o alternativa simpla pentru a rezolva problemele masinii mele, pe care o pot pregati de drum indata. Am gasit zeci de anunturi cu dezmembrari Fiat Punto, exact modelul masinii mele, piese extraordinar de bune, conform analizei unui expert in domeniu.

Stiai ca poate fi atat de simplu? Scoateti masina din garaj si cauta-ti in portofoliul Dezmembraripenet piesele de care ai nevoie! Nu-ti lasa cursele sa astepte! Nevoile familiei tale pot depinde de functionarea corespunzatoare a masinii.

You May Also Like

2 comments