Copil sa mai fiu o data, m-as imbraca in Ninina.ro

by - luni, septembrie 05, 2016

"-Sa crezi in magie, in zane si unicorni, sa visezi pana treci de 20 ani, sa speri intreaga viata!", spunea mama pe cand aveam 5 ani. Am continuat sa cred ca voi renunta candva la hainele baietoase, la rochiile acelea cu guler imens si la uniforma scolara care nu mi-a placut niciodata. Mama a semnalat ca o domnisoara trebuie sa fie mai feminina si sa faca alegeri mai delicate. Pe atunci nici nu era in atributiile unui copil sa-si alearga garderoba. Doar parntii alegeau pentru copiii lor, lucrurile care cedeau ca li se potrivesc sau prin care isi reflectau propria imagine din copilarie.



Mi-as dori sa retraiesc copilaria, dar cat traiesti, totul este posibil si nu trebuie sa te rupi niciodata de cele mai frumoase perioade si amintiri din trecut. Mereu mi-au placut modelele tinutelor pemtru copii si nu am incetat nici pana acum sa caut printre rafturile dedicate lor. Zona aceea a magazinelor si-a pastrat de-a lungul timpului acea magie, acea croma vie si acele aparitii gingase. De fiecare data cand ajung la raionul de copii, imi doresc sa existe o marime mai mare. Pentru ca am ramas o albinuta cu putine caracteristici ce pot spune ca as fi atins pragul maturitatii, de cele mai multe ori chiar gasesc un loc si pentru mine.

Ninina.ro aduce parfum de copilarie, oferindu-ne sansa sa retraim clipa de odinioara: copilaria, dulcea copilarie. Daca adultii pot fi extrem de pretentiosi vestimentar, copiii ne pot intrece prin alegerile lor desprinse din povesti si desene animate cu printese. Inainte visam la pietre, sclipici si la cat mai mult tul. Acum totul pare mai frumos cand este simplul, pentru ca simplicitatea are o eleganta aparte. Copiii vor tinute cool de pe Ninina!


Pana a aparut Ninina, s-a tesut fir cu fir, pe care il visau toti copiii. Irina se pierdea in jocul matasii si a bumbacului, in timp ce papiota de ata a luat locul sforii, pe care o aseza in talie, iar florile se potriveau de minune in parul micutei sale. De la mamica la mamica, vestea s-a raspandit si odata aparuta Ninina, toate mamicile si-au dorit creatii fermecate si hazlii pentru printesele si printii lor.

Fiecare fetita viseaza sa arate ca mama, ca si fiecare baietel ce isi doreste sa semene in totalitate cu tata. Luand cate putin de la ambii, daca as mai fi copil o data, m-as rasfata cu Ninina, intr-un set dintr-o bluzita cu volanase, care ofera aerul de copil inocent si o fusta pantalon, confortabila si cu ton de femininate. Ninina inca tese materiale fine cu nuante calme, atent combinate, printr-un stil lejer inpirat din mama si din tata, care m-ar face sa dau frau la joaca cu papusile si dor de plimbare in parculetul de joaca, mandra si cu mama de mana. Tinuta Ninina expima toate insusirile unui copil si a unei copilarii frumoase: frumusete, inocenta si puritate.

You May Also Like

1 comments