OOTD: Zilele de vara, când flamingo se aștern la masa mea

by - joi, mai 03, 2018

Doar figurat vorbind. Bună dimineața!
Astăzi e iarăși zi de ținută, una de care voi, dragele mele, cele care mă urmăriți în Social Media, ați fost extrem de încântate când v-am lăsat un mic preview.

Shorts: bit.ly/2r3JqD6


Ținuta de astăzi mă duce cu gândul la vară, la insulele tropicale de croazieră și la o mare clară, turcoaz și liniștită.
În comanda Rosegal au fost și acești pantaloni scurți superbi, bombonicioși și comozi. Sunt o pereche de pantaloni ce seamănă foarte mult cu o fustă, foarte lejeri, care pornesc de la o talie înaltă și accentuată, până la un cloș fin.


Am răscolit prin toate luceușoarele să pot să-i asortez pe cinste. Până la urmă m-am decis la o bluză vaporoasă cu mâneci 3/4, neagră și cu perluțe, mâneci clopot, care să facă o tranziție plăcută cu croiala pantalonilor. V-am spus cât sunt de comozi, da? Sunt perfecți și pentru plaja, deși nu ajung prea frecvent pe acolo și cu siguranță îmi dau un bine pozitiv. Au costat sub 20$, iar transportul standard este gratuit. În plus, în România, aceștia cu siguranță ajung să fie livrați la poșta de cartier unde nu sunt taxe suplimentare.


Sunt o piesă de top, simpatică, pe care cu siguranță o voi purta la nebunie în vară asta. Unde mai pui și faptul că din momentul în care i-am achiziționat, toate site-urile s-au umplut de poze cu flamingo. Parcă mă instigă la o atitudine cât mai pozitivă, deși vremea este foarte frustrantă în ultimele zile. Presimt că stocurile se vor goli repede, așa că, dacă vă plac, pune-ți mâna pe ei! Materialul e grosuț și satinat la exterior, iar la interior au și o jupă subțire. Oricum nu s-ar fi pus problema din cauza materialului cu imprimeu, însă nu strică puțină grijă când te apleci, datorită croielii picioarelor, care vin clopot, tip fustă, cum menționam anterior.

Ei bine, ce ziceți? Vă place noua ținută?





You May Also Like

0 comments