OOTD: Chinese fashion, my soulmate!

Nu aveți idee cât de mult m-am bucurat să găsesc un imprimeu chinezesc și pe Rosegal. E pur și simplu superb!
Acest capot din mătase mi se pare atât de frumos încât n-am ezitat nicio clipă. Și am zis să umblu repede la stocuri, așa că nu am luat doar unul, ci două astfel de modele identice, urmând ca unul să ajungă la o prietenă fascinată de moda asiatică, alături de un qipao superb tot din satin.


Eu n-am rezistat frumuseții sale și deși toată lumea s-a uitat câș la mine, am decis să-l combin într-o ținută casual, gând la gând cu Grasuța care are aceleași gusturi ca și mine și care și-a cumpărat un produs similar.


Modelul e unic, vine cam 3/4 iar în talie se ajustează cu un cordon pe care nu l-am folosit în ținută. Se simte atât de moale pe piele și e pur și simplu perfect pentru zilele calde de vară, atunci când vrei să te simți răsfățată, chiar dacă nu toată lumea ar avea curajul să-l poarte în exterior. Mereu m-am întrebat de ce nu se face o zi a mersului în pijamale la muncă și la școală. Cu siguranță ar fi făcut senzație și ne-am fi simțit mult mai confortabil.


Comparativ cu prețurile de aici, a avut un preț extrem de bun. Partea bună la astfel de magazine chinezești este că găsești tot felul de comori similare la un preț suficient de bun.


Mi-am luat și o pereche de cerceluși în trend, reprezentând un evantai cu imprimeu floral din lemn, de care sunt prinse perle în lanț și care au și o piatră strălucitoare. Și ei, foarte drăguți, foarte ușori și super convenabili.

Ei bine, cum vi se pare ținuta "trăsnită" de azi?












Comentarii

Postări populare