GHIDUL SANO PENTRU O VARĂ FĂRĂ INSECTE!

by - luni, mai 14, 2018

Descoperă colecția de insecticide Sano!
Prezența insectelor, mai ales în lunile calde, poate deveni foarte neplacută atunci cand noi sau familia noastră este expusă acestora.


Fie că vorbim de țânțari, muște, gândacii de apartament sau furnici, acarieni, molii, ploșnițe, căpușe și purici, găsești la Sano produse speciale care te scapă de griji. Cu efect imediat sau cu eliberare prelungită, descoperă mai jos care este produsul potrivit nevoilor tale.

1. Sano K-300+ 
Extermină insectele și previne apariția lor! Conține o formulă puternică pentru tratamentul preventiv și periodic împotriva insectelor. Distruge efectiv toate insectele care se târăsc, în special gândacii. Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsecții.


Pulverizați în dulapurile din bucătărie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete, în spatele și sub frigider, în coș și în jurul coșului de gunoi, în crăpături și colțuri, în jurul ușilor și ferestrelor. Pulverizați direct pe insecte pentru a le distruge instant. Repetați tratamentul la fiecare 1-2 luni sau când apar insecte. Disponibil în recipient spray de 400ml si 630mlSano

2. K-600+
Elimină muștele, tânțarii, moliile dar și alte insecte târâtoare!
O formulă de insecticid "uscat", cu un parfum plăcut.  Poate fi pulverizat direct pe haine, pături și articole ce nu pot fi spălate, precum tapiserii sau cărți.


Nu pătează și nici nu lasă urme pe suprafața tratată. Conține o concentrație ridicată de ingredienți activi cu grad scăzut de toxicitate: Neo-Pynamin - care paralizează instantaneu insectele și Sumitrin - care le omoară rapid. K-600+ poate fi folosit și în cameră, împotriva gândacului de argint și a acarienilor care se ascund în covoare și carpete. Disponibil în recipient Spray 500ml.

3. SANO K-Universal 2 in 1
Elimină insectele zburătoare și târâtoare!
2 în 1 distruge instant insectele zburătoare și târâtoare, din casă și exterior. Cu activitate nocivă îndelungată pentru insectele târâtoare. Tubul special atașat facilitează pulverizarea în locuri înguste, greu accesibile.


Pulverizaţi direct în crăpături, în spaţiile de acces în casă, de-a lungul pereților şi pe muşuroaie. Când aplicati depărtaţi oamenii şi animalele de companie. Repetați procedeul atunci când este necesar.  Disponibil în recipient spray de 500ml.

4. Sano K Flying Pyrethrum
Omoară țânțarii, muștele și alte zburătoare.
Insecticid pe bază de Pyrethrum. Pulverizați direct pe insecte, în aer sau unde se așează. Vor fi doborâte instant!


Se recomandă pulverizarea în jurul geamurilor, ușilor sau aerisirilor. Pyrethrum se obține din extractul de crizantemă. Ingredientele sale active se eliberează gradual la temperaturi medii și devin letale pentru insecte. Are o toxicitate scăzută pentru om și animalul de companie. Recipient spray 400ml.

5. Sano K-2000
Insecticid micro-capsular.
Distruge gândacii de bucătărie, puricii, căpușele, precum și alte insecte târâtoare. Substanța activă este încapsulată în corpusculi, pentru o eliberare graduală pe suprafața tratată. Nu omoară instant insectele.


Produsul este transportat de insecte în cuib / mușuroi, unde omoară întreaga familie. Repetați tratamentul la 10 zile, pentru a distruge noile generații. Nu pătează covoarele sau tapiseria.  Este recomandat pentru uzul în locuințe, curți, grădini, depozite, camerele copiilor, grădinițe, bucătării, restaurante, etc. Efectul rămâne pentru câteva luni bune. Disponibil în recipient de 750 ml cu pulverizator.

6. Sano Floor Plus
Îndepărtează Gândacii
Detergent pentru spălarea pardoselei cu propietatea de alungare a gândacilor - Nu conține pesticide! Conține o esență de parfum foarte puternică ce ține la depărtare găndacii de bucătărie. Răspăndește un parfum de lămâie. Disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml.


Pentru cele mai bune rezultate: folosiți întotdeauna insecticidul adecvat insectelor
care provoacă probleme, citind și respectând instrucțiunile de pe etichetă.
Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.


În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

You May Also Like

0 comments