O locuință mai sigură în 3 pași SIMPLI

by - marți, aprilie 24, 2018

Confortul, siguranța și utilitatea sunt cuvintele ce trebuie să descrie locuința ta. Este momentul să faci micile schimbări pe care ți le dorești pentru a spori toate acestea, astfel încât tu și familia ta să vă întoarceți mereu cu drag acasă, după o zi lungă și agitată.


Pentru a crea un spațiu de locuit relaxant și sigur, ai nevoie doar de câteva retușuri care să te ajute să economisești timp, bani, loc și care să te scutească de griji și investiții riscante în timp. Drept urmare, în această primăvară poți aduce mici, dar importante modificări casei tale, cu care să treci fără griji peste orice provocări financiare și logistice sau de siguranță. Poți obține toate acestea rapid și simplu.

Află din acest articol cei 3 pași pe care trebuie să îi faci chiar acum pentru a te bucura de o locuință mai sigură:

1. În special după trecerea iernii, este indicat să verifici toate instalațiile casei ce ar fi putut suferi daune din cauza frigului și a gerului. Începe cu instalația centralei termice, continuă cu cea electrică, dar și cu cea de canalizare și, în mod deosebit, ai grijă ca acoperișul tău să fie într-o stare perfectă. Schimbă imediat bucățile care sunt afectate, intră pe https://www.catenaelectric.ro/categorie-produs/sisteme-voce-date/cabluri-lan/ pentru a înlocui cablurile electrice necesare și desfundă țevile. Aceste verificări te vor scuti de probleme pe toată durata următoarelor luni.

2. Întrucât se apropie sezonul concediilor, iar casa va rămâne nelocuită pentru un timp îndelungat, trebuie să iei în vedere mai multe opțiuni de securizare a locuinței tale. Ține hoții la distanță cu ajutorul unei alarme, instalând totodată un sistem de înregistrare video. Pentru a lăsa impresia că este, totuși, cineva acasă, montează becuri cu aprindere pe senzor ori un cronometru care să declanșeze aprinderea luminilor într-un interval dat de timp, ceea ce îi va îndepărta de ușa casei pe cei care atentează la proprietatea ta, indiferent de tipul de locuință pe care îl deții.

3.  Pentru a te scuti de consumul inutil de energie electrică, încearcă o variantă econoamă de întreținere a casei pe tot timpul anului. Nu trebuie decât să înlocuiești becurile normale cu becuri cu led, care vor aduce nenumărate avantaje locuinței tale. Acestea consumă de până la 3 ori mai puțin decât cele obișnuite și le poți folosi atât la iluminatul exterior, cât și în oricare din încăperile casei, în special pentru că emit o lumină albă, apropiată de cea naturală. Mai mult, sunt foarte rezistente, motiv pentru care nu trebuie să te mai îngrijoreze posibilitatea unui scurtcircuit sau întreruperilor de curent electric din cauza instalațiilor de o calitate îndoielnică.


Poți fi, așadar, sigur că locuința ta îți va asigura toate condițiile pentru a duce o viață liniștită, relaxantă și fără griji în fiecare zi.

You May Also Like

0 comments