OOTD: Get the Pom-Pom style!

by - joi, martie 01, 2018

Asta probabil e una din cele mai (non)profesionale ținute din ultima vreme. Am fost oarecum nevoită, căci tot am amânat să fac câteva ședințe foto, ba din cauza programului încărcat, ba din cauza vremii nefavorabile, ba din alte varii motive. Fotograful meu a început cursurile, așa că mai greu fără cineva care să mă ajute în acest sens. Dar măcar există pe lumea asta o chestie cu care semăn leit și care la fel ca și mine de altfel, în prea (non)gratioasa apariție de azi, ne strâmbăm cât se cuprinde. Unde's doi, puterea crește!

Pulover/Sweater: https://goo.gl/aSjvXX


Dar dacă se poate să-mi dați un cartonaș roșu și să trecem totuși la subiect, făcând abstracție de "vedeta" principală din ipostază, am niște chestii foarte mișto despre care aș vrea să vă zic niște cuvinte. Așteaptă de ceva vreme!


A trecut mai bine de o lună de când mi-am luat de pe Zaful două pulovere mai diferite și o "prăjitură".
Pe primul deja vi l-am arătat intr-un outfit de săptămâna trecută. Acest pulover cu Pom-Pom și ciucuri e cel de-al doilea. Deși n-aș putea spune că e puloverul meu preferat, când vine vorba de vremea magica cu mulți minuși în termometre și având în vedere că n-am luat cu mine nici-o capă siberiană, ăsta chiar devine un favorit. Materialul e chiar grosuț și moale, însă, mulțumită captușelii pufoase, căldura sufletului și a trupului este exact la locul ei când ai nevoie.


A fost o nebunie și cu trend-ul asta al Pom-Pom(-ilor) însă n-aș putea zice că puloverul asta nu mi-a fost de mare ajutor, deși parcă încălțămintea cu ele nu-i atât de strălucită. Chestia ciudată la puloverul asta e că după spălare, ciucurii ce atârnă de bile se cam smotocesc de zor, astfel încât ținuta fabulistică se transformă intr-un fel de 220W. În regulă, aș fi dres situația cu o perie, dar încă nu mi-au plecat toate păsările din colivie ca să fac asta. Ceva sugestii omenești, aveți?



Pasul doi e prăjitura la farfurie sau pardon, mai bine zis șosetă simpatică, asortată și ea cu două chestii, bile sau cum s-or mai traduce și ele în română.
M-o s-a părut ingenioasă ambalarea și eram convinsă că vor fi pe atât de interesante, pe cât de pufoase păreau în imaginile de pe site. Sunt moi, dar nu foarte, adică nu simți că ai avea o pisică pe picioare. Totuși, ce vreau să subliniez e faptul că sunt foarte comode și călduroase, iar asta e brio pentru niște picioare pretutindeni sincere ca ale mele.


Și dacă nu v-am strâmbat eu mințile cu această postare și cu alegerile mele trăsnite, atunci zic că măcar intrusul din imagini, ala de se strâmbă în mod constant la mine sub cap, face toți banii. Pupici!

You May Also Like

0 comments