OOTD: Change your outfit with style!

by - sâmbătă, martie 24, 2018

Nu știu dacă am devenit obsedată de culoarea roșie și nu-mi dau seama, dar cert e că în ultima vreme mi-am luat multe articole de această culoare.




De fapt, nu culoarea cred că a fost cea care m-a convins, ci detaliile.
Detaliul cel mai căutat de mine în ultima vreme le sunt volanele, de orice tip. Fie că vine vorba de mâneci cu volane, de detalii din mici astfel de volanașe, acestea reprezintă o caracteristică principală când caut noi idei de ținute. Nu le aleg doar pentru faptul că mi se pare un detaliu interesant, ci pentru că oferă și o notă aparte ținutei, precum și un stil ceva mai împunător.


În ținuta de astăzi găsim volanașe peste tot: atât la top cât și la noua pereche de pantaloni, ambele articole de pe Zaful.
Această comandă a ajuns acasă, în circa o săptămână, prin poștă. Toate coletele aici sunt livrate de obicei acasă.


După cum spuneam, ținuta e compusă dintr-un body, primul meu body și o pereche de pantaloni cu talie înaltă.
Body-ul e superb! Poate fi purtat normal sau cu umerii ușor căzuți. Materialul este grosuț iar mânecile se termină cu multe volane alăturate. Mi se pare a fi sexy și romantic în acelaș timp și pare a fi foarte versatil și ușor de îmbinat într-o ținută: cu pantaloni, fuste, pantofi, adidași etc.


Pantalonii au o croială ușor office, clasică dar și elegantă. Am pus ochii pe ei de ceva vreme și îmi pare rău că nu i-am achiziționat mai repede. Îi ador!
Materialul e subțire, croiala se așază pe lângă corp, larg (nu skinny), iar talia se conturează frumos cu încrețituri ce tind spre volanașe. Mai au și o bandă de material din care se poate creea o dungă și care ajută la ajustarea perfecta pe talie, însă poate fi și înlocuită cu o curea.


Extrem de versatili! Poți creea din ei un outfit mai casual, unul office sau unul foarte elegant.
Și deși materialul a fost subțire iar în momentul în care am făcut pozele era un adevărat cancer, cu body-ul, jacheta cu franjuri si geaca din imitație îmi era frig, însă nu și în partea inferioară unde purtam acești pantaloni, ce se pare că izolează perfect. Super achiziție si v-o recomand. Cu siguranță nu veți da greș. Pupici!





You May Also Like

0 comments