Anvelope si jante de calitate, la Auto Soft Bucuresti!

by - luni, martie 19, 2018

Fie ca sunteti bucuresteni, fie ca sunteti doar in trecere prin Capitala si aveti problema cu rotile (orice fel de problema, fie ea cu jantele, fie cu anvelopele), intrati cumva pe internet si dati o cautare pe Google cu tagul anvelope bucuresti. Veti gasi foarte usor website-ul celor de la Auto Soft, care au patru puncte de lucru (toate dotate cu aparatura ultimul racnet”): in Baneasa, in Militari, in Dudesti, si in Fundeni. Si, ceea ce conteaza cel mai mult, veti gasi la fiecare punct de lucru al Auto Soft o echipa de mecanici auto tineri si entuziasti, care va stau oricand la dispozitie atat pentru a va ajuta in alegerea anvelopelor si jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente. Iar acestea sunt intotdeaua de o calitate ireprosabila!

Nu in ultimul rand, veti gasi acolo un sfat bun. Daca intrebati, vi se va spune ca trebuie sa va alegeti anvelopele in functie de greutatea autovehicolului dumneavoastra, de puterea motorului si de stilul dumneavoastra de a conduce. Vi se va spune, printre altele, ca trebuie in primul rand sa tineti seama de indicele de sarcina al anvelopelor, care variaza intre 60 (supoarta 250 de kilograme) si 125 (suporta 1650 de kilograme), si ca intotdeauna trebuie sa supradimensionati, pentru a avea o marja de siguranta in caz de situatii neprevazute. In cazul unui automobil cu o greutate de o tona si jumatate, ca greutatea pe care trebuie sa o suporte o anvelopa nu este, de fapt, 375 de kilograme, ci 750, ceea ce corespunde unui indice de 98. Veti mai afla, de asemenea, ca exista si un indice de viteza la anvelope, care variaza de la A1 (5 km/h) la Y (300km/h). Ca paranteza, majoritatea conducatorilor auto aleg anvelope care pot rula cu 210 km/h (indice viteza H) sau 240 km/h (indice viteza V), pentru ca si acesta trebuie sa fie mai mare (din aceleasi motive de siguranta) decat viteza maxima pe care o poate atinge automobilul dumneavoastra. Si cate nu vi se vor mai explica! De exemplu, ca produsele oferite de Auto Soft pot fi achizitionate la acelasi pret atat la punctele de lucru din Bucuresti, cat si de pe site.
Mai trebuie sa stiti si ca firmele cu parcuri auto medii si mari care apeleaza la serviciile Auto Soft pot beneficia de preturi en-gros ca urmare a semnarii unor contracte de prestari servicii si furnizare de componente de rulare (jante si anvelope). Semnatarii unor astfel de contracte se vor bucura de reduceri de preturi si de prioritate in executarea comenzilor.











You May Also Like

0 comments