Tu ce faci cu alocația ta? 3 idei pentru adolescenți cool

Jocuri video, un gadget nou sau un Penny Board: tu în ce investești alocația lunară? Este bine să înveți să fii organizat și hotărât. Astfel, nu numai că vei știi întotdeauna ce vrei, dar vei avea suficienți bănuți încât să îți și permiți să cumperi toate noutățile.
Vezi în continuare 3 idei despre care ar trebui să știe orice adolescent cool!

1. Învață o limbă străină


În ziua de azi, cine nu stăpânește bine limba engleză, nu are access la mai bine de jumătate din informațiile pe care le poți găsi pe internet. Orice ai fi auzit, este cool să fii smart. De ce? Pentru că îți poate aduce admirația prietenilor și colegilor, dar și note mari. Notele mari pot însemna bursă, iar niște bani de buzunar în plus nu strică niciodată, nu? Sună ca un plan bun, dar adevărul este că nimic nu vine pur și simplu, ci trebuie să muncești pentru a obține ceea ce îți dorești. Primul pas este să visezi, iar Shakespeare School predă cursuri de engleză pentru copii și tineri, așadar iată șansa de a-ți perfecționa cunoștințele și de a deveni o persoană bine informată și sigură pe sine.



2. Ai grijă de lucrurile pe care le ai deja

Te-ai gândit vreodată că, în loc să cumperi un telefon nou în fiecare an, ai putea economisi bani dacă ai avea grijă de cel pe care îl ai deja? A face economii înseamnă a-ți rămâne bănuți și pentru board game-ul acela de care vorbește toată lumea sau pentru o nouă pereche de căști Skullcandy. Telefonul a devenit indispensabil și, foarte probabil, îl porți cu tine pretutindeni. Așadar, protejează-l cu o husă de calitate și o folie de protecție rezistentă. Iată că la Lerato ai huse pentru Iphone 7 sau 8, frumoase și super practice. Dacă ești o persoană căreia îi place diversitatea, atunci poți profita de reduceri și achiziționa mai multe huse, pe care să le schimbi la câteva zile – important e să fii creativ!




3. Citește și lumea se va deschide în fața ta

Trăim în epoca tehnologiei și poate ți se pare boring să citeși o carte, să ai răbdare să o parcurgi filă cu filă. Cu toate acestea, cărțile sunt o poartă spre o nouă lume, o lume pe care o poți construi și modela după bunul plac. Mai mult, cărțile îți dezvoltă vocabularul și îți stimulează imaginația, iar aceasta te va ajuta să fii mereu o persoană creativă. Trăiește alături de personajele cărților povestea lor și călătorește în întreaga lume într-o singură zi, fără a-ți părăsi camera. La un moment dat, îți vei da seama cât de multe ai învățat citind și ce bagaj prețios de cunoștințe ai acumulat.


Fie că alegi să investești în a învăța o limbă străină, în a avea grijă de lucrurile la care ții cel mai mult sau în a clădi propria ta bibliotecă plină de titluri interesante, toate aceste variante te vor ajuta să te dezvolți și să fii un adolescent cool. Iar adolescentul din tine va deveni, într-o zi, un adult sigur pe sine și, mai ales, o persoană de succes.

Comentarii

Postări populare