Wishlist: Armonia în fashion și selecții romantice cu Gamiss Valentine's Sale

by - joi, ianuarie 18, 2018

N-am sărbătorit niciodată Ziua Îndrăgostiților, însă scumpul meu prieten s-a născut fix în această zi de 14 februarie.
E multa forfotă însă în cazul celor care nu ratează nicio ocazie spre a-și arăta dragostea față de partener. Deși mulți caută chestii cât mai romantice și bombonicioase, eu mereu aleg chestii de preferat utile. Așa se explică cum am ajuns să fiu aproape îngropată în mormane de haine, papuci și genți.


Dar n-am mai răsfoit de ceva vreme site-ul Gamiss așa că am făcut-o zilele acestea, când am găsit niște super chestii și multe promoții marca valentines dat special.
Valentine sale cuprinde o mulțime de accesorii pentru casă, haine și tot felul de lucruri interesante/utile pe care le puteți face cadou partenerului. Bineînțeles, am găsit enorm de multe chestii atât de faine în materie de modă că egoismul meu îmi zice că trebuie să le am. Hai, ha!


Așa că valentines sales 2018 are loc până pe 14 februarie iar ziua îndrăgostiților sper să mi-o petrec în frumusețea articolelor pe care eu am decis să le adaug în coș.
Am găsit genți și încălțăminte superbă, pe care efectiv îmi era imposibil să le omit.
Botinele de mai jos au fost primele de pe listă, precum și geanta.



Așadar vă sfătui cu căldură să mergeți pe site și să răscoliți după produsele preferate. Sigur veți alege cadouri pe cinste pentru valentine day special!

You May Also Like

0 comments