OOTD: Din o mie de motive Zaful, tu ce ai alege?

by - luni, ianuarie 22, 2018

Zeci de elemente suprapuse. Asta a cuprins unul din coletele Zaful sosite după Anul Nou. Încă nu știu să vă zic care e achiziția mea preferată. In comanda asta am achiziționat atât articole vestimentare cât și câteva accesorii mega simpatice. Am primit chiar și un cadou, reprezentat de o lampa 3D cu lumini colorate, foarte interesantă

Pe partea de hăinuțe mi-am luat o tunică, a doua tunică pe care o am și un hanorac.
Dacă ar fi să aleg dintre aceste două produse cred că aș alege hanoracul și nu doar din privința faptului că e potrivit pe sezon. M-au cucerit fundițele sale, prezente atât pe față, cât și pe spate. Știi doar că unde vor fi perle, funde sau broderii interesante, acolo mă voi arunca și eu.
Dar e un hanorac perfect! Pe lângă fundele simpatice și faptul că mărimea e universală și e croit mai larg și mare, acest hanorac este extrem de gros. La interior are și o căptușeală pufoasă care îl face moale ca un norișor.

Hoodie/Hanorac: https://goo.gl/R5HJvu


Legat de tunică, e frumoasă și delicată, doar că e transparentă. E perfectă mai de grabă pentru plajă, dar pe stradă necesită neapărat cel puțin un pantalon. Eu am purtat-o în poze cu un maieu mai lung și o pereche de pantaloni scurți.

Dress/Rochie: https://goo.gl/KLKCcL
Rhinestones hair band/Diadema: https://goo.gl/cozHh5


Încă mai lucrez la părul meu, însă diadema cu cristale este pur și simplu grozavă. Parcă l-ar nuanțat altfel. Un astfel de accesoriu se integrează de minune pentru o coafură specială atunci când ai un eveniment și totuși n-ai vrea să mergi la salon.

Mi-am mai ales și acești cercei cu franjuri. Tare interesanți și doar puțin mai grei. Încă n-am găsit ținuta la care să-i asortez. Bănuiesc că vara se vor îmbina mai bine în ținute. Sunt oricum niște cercei moderni, ieftini și foarte bine lucrați.

Am ajuns la final, dar tot nu m-aș putea decide ce articol îmi place cel mai mult. Voi ce ați alege?
Ps: Dacă vă place unul din elementele prezentate sau găsiți altceva pe placul vostru, puteți utiliza codul ZFNancy ca să beneficiați de o reducere. Happy shopping!

You May Also Like

1 comments