OOTD: 2018 îmbrăcat în roșu și verde

by - joi, ianuarie 04, 2018

Și în puțin gri, căci fără să vreau începutul anului a fost marcat în garderobă de nuanțe de gri.
Și "La mulți ani!", căci n-am apucat sa vă urez de bine pe niciunde. O gripă de toată frumusețea sau un virus tare urât și-a găsit culcușul în mine de câteva zile. Treptat mă recuperez, dar încă mă simt slăbită și fără prea multă energie. Dacă v-ați fi așteptat să vă zic că m-am apucat de o cură de detoxifiere după sărbători, ei bine, nu e cazul. Am slăbit câteva kilograme din cauza incapacității mele de a mânca precum obișnuiesc de fel. Nici de sărbători n-am putut petrece cu mare forfotă așa cum sper că v-ați distrat voi.

Abia ieri mi-am pus inima în dinți și am decis să ies puțin din casă și să iau o gură de aer, să mă energizez puțin. Pentru început, 2018 pare neschimbat față de anul precedent. Rămâne de văzut pe parcurs cât de diferit va fi acest an, câte rezoluții și vise vor deveni realitate.


La propriu am purtat și prima ținută din an, care aștepta să fie descoperită și de privirile celor mai curioși cititori.
Înainte de sărbători am primit ultima parte dintr-o comandă Zaful. Minunatul colet a ajuns la poșta de cartier și cuprindea un pulover de un verde smarald și un palton de primăvară.

Puloverul este pufos și călduros, dar culoarea este cea care m-ar convins, căci am fost în căutarea acestei nuanțe tot anul.
Fundele de pe umeri și decupajele ușoare îi dau un aer mai aparte față de clasicele pulovere tricotate.


Încă sunt nedumerită asupra nuanței pe care o are paltonul. E un fel de roșu-burgundy cu o croiala destul de clasică, dintr-un material ce imită atingerea de catifea. Lungimea e perfectă însă nu prea îmi place la el modul în care a fost "asamblat". Colturile care se îndoaie au pe dos cusăturile foarte vizibile ce lasă impresia că ar fi fost făcut din resturi de material îmbinate la repezeală. E mai mult o jachetă decât un palton de primăvară și cred că ar fi fost foarte fain dacă mai avea cel puțin un dos sau să fi fost croit puțin altfel. Oricum, costul lui a fost undeva la doar 10$ în urma tuturor achizițiilor, având în vedere că prețul produselor din coș au tot scăzut odată cu multitudinea de produse adăugate.

Mai am multe achiziții noi sosite și câteva care mă așteaptă zilele astea la poșta. Așa că, fără a va plictisi chiar de la începutul anului, rămâne să mai vorbim data viitoare pe o altă ținută.
Vă urez încă o dată un an nou mai bun, mai bogat, cu multă sănătate și aspirații ce devin realitate.

Pupici!


Coat/Palton: https://goo.gl/f6Ai54
Sweater/Pulover: http://goo.gl/ZHKTPT









You May Also Like

0 comments