De Ziua Îndrăgostiților îndeplinește-ți un vis ascuns!

by - miercuri, ianuarie 17, 2018

Dacă în trecut bărbații și băieții erau mai timizi și mai retrași poate chiar și în viața de cuplu, acum marea majoritate nu se mai feresc atât de tare și dau frâu liber fanteziilor.
Articolul acesta nu dorește a avea o tentă sexuală, însă vă voi prezenta ceva neobișnuit în materie de lucruri intime.
Dacă până în prezent v-am tot prezentat ținute cu haine pe care orice om le poate purta, de data asta vreau să vă vorbesc despre primul set de lenjerie intimă ales de pe unul din site-urile chinezești cu care lucrez.

Ps: Am accesorizat una dintre fotografii cu ajutorul unui set de gume de păr cu perluțe, achiziționate de pe Zaful. Au venit la set de 8 bucăți și sunt de o calitate foarte bună, la un preț foarte mic, spre deosebire de cele existente în magazinele de la noi din țară. Vi le recomand și pe acestea.


Am hotărât să mai diversific cumpărăturile și să-mi iau și astfel de articole, mai ales că majoritatea lenjeriei pe care o dețin e veche din copilărie. Mi-am pus asta în plan încă de la sfârșitul anului trecut. Sunt convinsă că și voi aveți lenjerie intimă de calitate care va fost de folos ani la rând.

Am căutat un set care să-mi placă și care în primul rând să fie într-o mărime mică, având în vedere că eu am bustul relativ mic, însă șoldurile late, cu o greutate de circa 40 kg și XS-S la haine. Modelul ales de mine e din două piese și se regăsește pe Dresslily într-o varietate de mărimi.

Elastic hair band set: https://goo.gl/dYwWYy


Am luat cea mai mică mărime, respectiv 70 A. Îmi plac la el o mulțime de lucruri. În primul rând culoarea, care deși nu e un roșu înflăcărat, se așează minunat pe persoanele cu ten deschis la culoare. Nu discriminez pe nimeni și nu cred că s-ar vedea rău pe o piele mai închisă.
Materialul e o combinație de bumbac și poliester, dar țesătura este foarte groasă și dă impresia unei lenjerii extravagante, foarte scumpe.


Sutienul are puțin burete, însă nu exagerat push-up ca la altele, suficient cât să centralizeze sânii și să-i ridice, armonizând frumos silueta. Un concept minunat, nemai întâlnit până acum la sutiene, e închiderea cu ajutorul unei bate foarte late la spate și 3 rânduri de închideri babă-moș. Asta oferă foarte multă siguranță și e un plus de confort, zic eu. De asemenea, bareta nu e una clasică, cu e una dublă, realizată din doua barete subțiri și groase ce rezistă mai mult după fiecare spălare.
Chilotul, deși unii ar putea spune că e babaciunicit, pe corp arată foarte bine și sexi. Are doua barete amplasate extra pe laterale ce oferă personalitate.


Acest set m-a impresionat foarte mult și chiar vă recomand să-l luați în calcul dacă sunteți în căutarea de lenjerie intimă pentru voi sau pentru partenera voastră (valabil pentru domni). Cu siguranță orice doamnă sau domnișoară ce sărbătorește Ziua Îndrăgostiților sau pur și simplu pentru o noapte de vis în doi, când se pot îndeplini multe dintre fanteziile ascunse ale fiecărui partener.

Și trandafirii din poză sunt trandafiri de săpun handmade achiziționați în aceeași comandă de pe Dresslily. De fapt, ei vin frumos împachetați într-o pungă de carton în care se afla un raft tot din carton, un ursuleț de pluș și trandafirii de săpun colorați. Miros extrem de bine și cu ajutorul petalelor poți face o baie romantică. Eu nu m-am îndurat să-i stric la cât de realistic arată așa că-i voi folosi la poze. Deja am mai văzut câteva buchete și trandafiri la cutie, tot de săpun, absolut superbi, pe care mă gândesc să mi-i cumpăr. Sunt un detaliu excelent și romantic în materie de cadouri pentru îndrăgostiți.


Pupici!

You May Also Like

0 comments