3 Tips & Tricks pentru cina de Craciun in familie

by - vineri, decembrie 08, 2017

Craciunul reprezinta prilejul perfect pentru a-i aduna pe toti cei dragi in jurul mesei si pentru a celebra alaturi de acestia cele mai asteptate sarbatori ale sezonului. Cina de Craciun este o traditie pe care cele mai multe dintre familii o respecta si pentru care toata lumea isi da interesul sa iasa perfect. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, trebuie sa stii cateva trucuri care te vor ajuta sa organizezi o masa in famile ca la carte.


Iata 3 trucuri care te vor ajuta in organizarea cinei de Craciun:


1.Imbraca-te cat mai comod
Cu siguranta, atunci cand planifici o astfel de intalnire, primul lucru la care te gandesti este tinuta pe care o vei aborda la momentul respectiv. Tinand cont de faptul ca vei fi gazda, dar si ca invitatii sunt persoane apropiate tie, ar trebui sa optezi pentru un outfit cat mai lejer, insa care sa te ajute sa arati senzational. De exemplu, poti purta o pereche de pantaloni negri si un pulover cu motive specifice Craciunului, carora sa le adaugi o pereche de cizme de efect. In acest sens, gasesti incaltaminte UGG ROMANIA pe Collectiveonline.com care, in mod sigur, te va ajuta sa adaugi o nota de stralucire intregului tau look. Fara indoiala, daca vei miza pe un outfit comod, dar rafinat, vei reusi sa te simti excelent si sa faci o impresie buna in fata invitatilor tai.

2.Acorda atentie decorului
Avand in vedere ca iti doresti ca toti membrii familiei tale sa se simta ca acasa, dar si sa aduci spiritul Craciunului in jurul mesei pe care o organizezi, trebuie sa acorzi o atentie sporita decorului. In primul rand, vei avea nevoie de o fata de masa potrivita, cu un imprimeu specific acestei sarbatori. Pentru a face alegerea perfecta, vizualizeaza mai multe modele si comanda-le de pe site-ul freeteks.ro pe cele care iti plac cel mai mult. In al doilea rand, poti umple o tava aurie cu lumanari de diferite marimi si grosimi, astfel incat sa obtii un decor inedit pentru centrul mesei. De asemenea, poti folosi globuri si beteala pentru a da un plus de eleganta acestui punct de interes. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere alegerea veselei si a servetelelor. L a acest capitol poti opta fie pentru modelele clasice de Craciun, fie pentru combinarea farfuriilor din seturi diferite, insa trebuie sa te asiguri ca din punct de vedere cromatic totul se combina perfect.

3.Nu uita de ambianta
Bineinteles, pentru a reusi sa organizezi o cina de Craciun care sa ii bucure pe toti cei care fac parte din familia ta, dar si pentru a le oferi acestora ocazia sa se relaxeze, ocupa-te cu seriozitate si de crearea ambiantei. De la colinde si luminitele din brad, pana la aromele de scortisoara si portocala, toate aceste lucruri te vor ajuta sa creezi o atmosfera calda si primitoare. In plus, poti sa amplasezi bradul in camera in care va avea loc cina sau chiar sa decorezi masa cu ajutorul catorva crengute de brad. In mod cert, aceste trucuri te vor ajuta sa creezi o ambianta placuta, pe care membrii familiei tale o vor aprecia.

Iata, asadar, care sunt cele trei trucuri la care poti apela pentru a reusi sa organizezi o cina de Craciun care sa impresioneze intreaga familie.

You May Also Like

0 comments