#WeAreTheAnswear - Moda care te definește, moda care te premiază!

by - vineri, noiembrie 03, 2017

Oh, vai! Divele astea...
Acum nu doar că-ți cer luna pe post de oglindă, dar ar trebui să le aduni și niște zgârâie nori pe post de umerașe, ca să-și poată lua toată casa după ele. Un bărbat la mine pe blog? Te rog, nu te crede atât de impresionant! Și bărbații mai fac așa câteodată. Să nu crezi că nu aș fi trăit asta deja de 100 ori până acum.
Toate divele au momente în care le poți crede pe cuvânt, dar și bărbații întârzie jumătate de oră la o întâlnire. Nimeni nu-i perfect!
Sunt două tipuri de oameni: cei comozi, care iau lucrurile ca atare, și cei practici, care apelează la creativitate și folosesc moda în orice situație, ca să scape cu basma curată și cu inima împăcată.

Hai să facem o incursiune în trecutul meu tumultos! Mereu am întâlnit câteva situații din care pur și simplu nu aveam scăpare ... fără puțină creativitate.
La provocarea Answear, ți-am pregătit câteva "trucuri magice", o parte testate, altele în curs, care cred că te-ar putea ajuta și pe tine în acele situații nepravăzute.


Părul trebuie să fie un asorteu perfect pentru orice ocazie, chiar dacă e vorba de un drum până la magazinul de pe colț. Dar să ne imaginăm că s-a spart oglinda fix când făceai ultimele retușări și nici nu ai alta la dispoziție. Cum procedezi?
Eu folosesc adesea carcasa metalică a telefonului. O altă soluție la situația prezentată anterior, ceva mai practică uneori, mai ales când ești pe stradă, constă în utilizarea poșetei metalice, a unui glob de cristal care-ți decorează pantofii preferați, a încălțămintei lăcuite. Aranjează-ți părul sau retușează machiajul folosindu-te de reflexia oglindă a acestora.


Situația doi face referire la domnișoara invitată la un eveniment special. Iarăși, coafura ne dă bătăi de cap.
Căștile audio nu-mi lipsesc niciodată din geantă sau din buzunar și recent mi-am achiziționat o pereche de căști mai atipice, realizate din perle artificiale. Sunt atât de fashion, încât le pot transforma într-o diademă sau într-un colier, pentru a da strălucire și eleganță ținutei alese. Pot proceda la fel și cu lanțul de la o geantă.
Mai folosesc și broșa favorită, pe post de agrafă, atunci când acestea sunt de negăsit sau pur și simplu, când n-am rezerve la mine.


 

În cazul meu,  ziua de marți marchează ieșirile în club. Ce poate fi mai ingenios decât accesoriile fluorescente? Folosește șireturile fluorescente ale adidașilor pentru a creea o diademă, o brățară sau pentru a contura talia, în locul unei curele clasice.
Dacă nu ai astfel de șireturi, te salvează o oja fluorescentă, cu care poți să-ți creezi propriile șireturi artistice, gata de club și de distracție. Cu siguranță vei fi în centrul atenției, indiferent de tematică serii!

De ce toată lumea acuză femeile pe toc? Să presupunem că n-ai auzit alarma și te-ai trezit mult prea târziu încât să-ți permiți să bei cafeaua. Prioritatea numărul unul este să fii prezentabilă, iar pantofii cu toc înalt și subțire îți oferă mereu prestanță.
Găsești în drum spre muncă/școală un tonomat de cafea care-ți face cu ochiul. Știi că nu vei da randament fără cafea, așa că scoți doi lei, îi bagi în aparat și cafeaua e gata în câteva secunde. Deja ți-ai ridicat moralul, dar ce să vezi: cafeaua nu are linguriță/băț cu care să omogenizezi zahărul.
Nu-i viața destul de amară?


E timpul pentru cel mai atipic truc pe care l-am gandit vreodata.
Poți rupe un băț dintr-un copac, te poți folosi de ambalajul zahărului sau de tocul pantofilor și de pachetul cu șervețele.
Scoate pachetul de șervețele (sunt convinsă că ai unul ascuns în geantă), întoarce ambalajul pe dos, ca să fii sigură că nu e contaminat, apoi bagă tocul pantofului în ambalaj și învârte în cafea.

În cele din urmă vorbim de modul în care poți reinventa garderoba pe fugă.
Ai un eveniment/o întâlnire și rochia perfectă așteaptă nerăbdătoare să-și facă apariția. Parcă lipsește ceva sau parcă nu mai ești la fel de încântată de rochia aleasă, fie s-a întâmplat o nenorocire în ultimul moment și ți-ai pătat/rupt rochia.
Poți slava ziua în două moduri.

Scoate o fustă maxi din șifonier, de preferat cât mai amplă, și așează talia în dreptul bustului, astfel încât să o transformi în rochie. Mai apoi folosește o curea ca să-ți conturezi talia. Eu am abuzat de multe ori de acest truc.
Poți salva ținuta și cu ajutorul unui pulover gros și pufos. Pune-l pe spatele tău, aranjează mânecile în jurul mâinilor tale și prinde capătul acestora, la spate, cu câteva agrafe de croitorie, astfel încât să-l transformi într-o vestă. Astfel poți accesoriza în sezonul rece o rochie sau o ținută chic, în doar câteva secunde.


Dacă și tu ai o idee genială despre cum te-ar putea ajuta moda în orice situație sau apelezi frecvent la ingeniozitate pentru a salva ziua și ținuta, n-o ține doar pentru tine. Testează moda și împărtășește ideea ta cu toți fanii din social media, însoțită de #WeAreTheAnswer. Poți câștiga mașina visurilor tale, un Fiat 500, fie puncte pentru a-ți alimenta ingeniozitatea, care vor subestima moda, dar și vouchere de cumpărături.

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

You May Also Like

0 comments