Kredo Natur by SoBeauty.ro - Par frumos si gingii sanatoase inca din 1849

by - duminică, noiembrie 05, 2017

De curand am facut loc la doua noi produse pe rafturile de infrumusetare.
Mi-am propus de data asta sa incerc doua remedii noi, comercializate de catre pagina mentionata anterior - SoBeauty.ro si produse de catre brandul Dzintary inca din 1849. Daca e sa ne referim la frumusete si sanatate, din punctul meu de vedere, in acea perioada femeile si oamenii in general, aratau mult mai bine si erau mult mai sanatosi. Asta pentru ca ei foloseau doar remedii naturale si eficace care sa-i mentina sanatosi.


Nu am auzit de acest brand si nici de aceasta marca de produse pana acum, dar am fost tare curioasa ca s-o incerc, ceea ce am si facut.

Am ales un ulei de fortifiere si stimulare a cresterii parului ce contine 67% ingrediente naturale, precum si un elixir concentrat pentru ingrijirea cavitatii bucale, care detine 98% ingrediente naturale. Asadar, dupa cum bine vedeti, aceste peoduse sunt predominant concentrate in esente naturale care reduc efectul de reactii adverse si au o actiune eficace instantanee (din prisma experientelor cu produsele naturiste de pana acum).


Utilizez aceste doua produse de circa doua saptamani si mi-am format deja o impresie, pe care v-o transmit si voua.
Aplic uleiul de fiecare data inainte cu 20 minute de spalare, conform indicatiilor de pe ambalaj, prin masaj usor la radacina. Mai apoi adaug si pe restul firului de par. Am observat un miros puternic de plante in cazul ambelor produse.
Uleiul are un efect energizant, racoritor si odata ce este aplicat la radacina produse o usoara senzatie de incalzire. Imediat dupa clatire am observat ca parul este mai moale, cade mai putin si este usor de aranjat. Este un plus pentru rutina mea de ingrijire, alaturi de samponul si balsamul obisnuit, precum si de lotiunea/uleiul de ingrijire de la Cien pe care le-am achizitionat de curand.


Am observat ca si in lipsa utilizarii ultimelor doua produse, parul meu ramane la fel de hidratat iar varfurile deteriorate au un aspect mult mai sanatos. Parul este mai puternic iar coafura rezista mai mult timp fara ca acesta sa se ingrase. Legat de partea de crestere, aveam deja mult par crescut la radacina si n-am masurat ca sa observ exact diferenta, insa parul meu creste pe zi ce trece si de la cei +3 cm pe care i-am obtinut utilizand Fitomed (pe care inca il utilizez cand imi aduc aminte), radacinile mele au trecut de o palma. Cert este ca produsele din ingrijirea capilara stimuleaza cresterea parului si utilizand acest ulei nu mai e necesara aplicarea unei masti concentrate din uleiuri, el avand deja ingredientele necesare.

Elixirul pentru cavitatea bucala promite sa protejeze gingiile impotriva cariilor si a depunerilor, impiedicand bolile dentare. Din pacate dantura mea nu este foarte sanatoasa. Mancarea nesanatoasa si dulciurile consumate "industrial" in trecut, mi-au lasat multe carii si ma confrunt des cu gingii inflamate si dureri insuportabile de masele. Cum glicerina boraxata parca imi face mai mult rau decat bine, am decis sa incerc si acest elixir extrem de interesant. L-am folosit cam de doua ori pe zi, dupa masa, prin diluarea a cateva picaturi intr-un vas cu apa.
I-am oferit si bunicii mele o parte din acesta, caci se confrunta frecvent cu rani ce impiedica alimentatia.

Dupa utilizare am observat un gust de menta fin care nu irita cavitatea bucala si care persista timp de cateva ore. Ma deranjeaza in permanenta respiratia urat mirositoare, fapt ce poate fi combatut prin utilizarea acestui elixir. Respiratia este proaspata ore in sir.


Gingiile inflamate incep sa se calmeze, iar durerea sacaitoare a dintilor si a maselelor cariate este estompata considerabil, chiar eliminata in totalitate. Acelas lucru l-a observat si bunica, femeie sceptica din fire, care se simte mult mai bine dupa tratamentele naturiste pe care i le-am oferit. Pot spune ca sunt un om mai fericit si mai linistit, avand in vedere ca pot lasa pastilele la locul lor si pot avea un somn linistit, fara dureri si fara gingii preponderent inflamate.

In concluzie, produsele Kredo Natur realizate preponderent din ingrediente naturale, chiar isi fac efectul si par sa ofere un stil de viata mai sanatos, un par mai frumos si gingii mai sanatoase. Acestea au si un pret extren de accesibil, motiv pentru care va recomand cu caldura sa incercati formula lor eficace, conceputa cu multi ani in urma.


Voi le-ati testat? Care sunt impresiile voastre?

You May Also Like

0 comments