Wishlist Zaful

Nici nu am terminat cu ideile de outfit si impresiile despre noile produse vestimentare din colectia mea, ca am primit noi invitatii, motiv pentru care, se stie (banuiesc), m-am incumetat la noi cercetari pe site-urile preferate.
Pentru moment am luat la rand si magazinul Zaful.
Inca putin si ma scoate garderoba din casa, dar am o scuza pe care o sustin alaturi de voi, dragele mele cititoare: suntem femei!

La inceput a-si fi zis ca imi va fi greu sa realizez o noua lista cu selectii pentru luna aceasta, dar se pare ca a fost chiar mai usor decat m-as fi asteptat. Sunt cateva lucruri pe care nu le detin si pe care mi le-as dori in mod expres.

Rochii. Rochii scurte de preferat care sa mearga cu incaltamintea cea noua si anume cizmele peste genunchi. Sunt de-a dreptul geniale si scot din anonimat orice tinuta.
Am gasit niste rochii tip pulover ( Zaful Sweaters Autumn 2017 Promotion  ), realizate dupa acelas tipar, doar ca ceva mai lungi.
Zaful are oferte speciale in perioada asta la astfel de rochii. Deci, numai bun!

Rochie/Dress 1: http://goo.gl/5oudvb


Rochie/Dress 2: http://goo.gl/tyXaWT


Rochie/Dress 3: http://goo.gl/zdr44L


Daca de rochii am trecut cu bine, caci am gasit chiar ceea ce cautam, m-am dus fuga la sectorul pantaloni, acolo unde am gasit doua perechi de pantaloni frumosi.

Pantaloni/pants 1: http://goo.gl/YMzT12


Pantaloni/Pants 2: http://goo.gl/5UmCCz


Am zarit si o salopeta ce pare foarte confortabila, insa mi-ar fi nitel ciuda sa o adaug in cos si sa stea mult si bine pe rafturile din dulap, pana o voi purta in sezonul mai cald.

Salopeta/Jumpsuit: https://goo.gl/1ZoR6M


De alegerile astea ce parere ai?


Comentarii

Postări populare