Wishlist: Gamiss perfect dresses for cold weather

by - joi, octombrie 19, 2017

Buna, draga mea! Zilele astea am primit o noua invitatie de la un site chinezesc numit Gamiss. Se poate ca tu sa mai fi auzit/incercat pana acum produsele lor. Insa, eu abia am facut primii pasi pentru a incerca acest nou portofoliu de produse.
Am mai vazut fete realizand impresii pozitive, ceea ce mi-a starnit curiozitatea si mai mult.

Dress/Rochie: https://goo.gl/Hxundx


Am cercetat putin portofoliul lor complex, cu articole de vestimentatie, incaltaminte, obiecte pentru casa, etc. Ca de multe alte dati, categoria care mi-a facut cel mai tare cu ochiul este sectiunea de rochii.
Sunt foarte fericita ca am pus deja in aplicare dorinta de a avea un stil presarat cu rochii si fuste. Desi m-as fi asteptat la repercursiuni din partea vremii, chiar am fost surprinsa. Mandra raceala s-a cam prins de toti din jurul meu, insa nu si de mine, desi n-am umblat extrem de imbracata. Nu cred ca e vorba de imunitate, ci doar am avut noroc (pentru moment).

Dress/Rochie: https://goo.gl/uFd8ej


Pe prim plan am pus din nou rochitele din jaquard. De data aceasta am incercat pe cat posibil sa gasesc astfel de rochii cu maneca lunga, potrivite sezonului mai rece. Am avut un mare succes cautand aceste rochii pe Gamiss, avand si un pret extrme de bun, mult mai mic decat in alte parti sau ca cele existente la noi in tara, dar si o gama diversa cu imprimeuri pentru diferite gusturi.

Dress/Rochie: https://goo.gl/G3XFBb


Am mai ales si cateva rochii mai de vara, care binenteles, mi-au placut atat de mult, incat n-am putut sa le rezist.
Mi-am cautat si o perna, respectiv o patura cu blanita artificiala, insa n-am avut noroc. Cert e ca au si o multime de accesorii interesante pentru casa, pe care le-am vanat indeaproape.
Am gasit si o colectie uriasa de incaltaminte, in speccial pantofi deosebiti, care sunt la reduceri consistente.

Pumps/Pantofi: https://goo.gl/9KnFpc


Bag/Geanta: https://goo.gl/ZbW1Tz


Tu ai comandat vreodata de pe acest site? Cum ti se pare?

You May Also Like

0 comments