Produse Machiaj Profesionale pentru un make-up reusit acasa

Nu mai e o noutate pentru nimeni ca asa cum exista produse de make-up de larg consum pe care le gasim in orice magazin sau supermarket, la fel exista si produse machiaj profesionale, care devin tot mai accesibile publicului larg.

Daca pana nu demult produsele pentru machiaj profesionale erau destinate in primul rand specialistilor din domeniul frumusetii, astazi aceste produse reprezinta o fascinatie pentru toate femeile. Produse pentru machiaj profesionale de inseamna in primul rand un machiaj mult mai bine realizat dar si mult mai durabil.
 
Cat de usor sunt ele de folosit insa? Ei bine, acesta este un subiect care sufera numeroase discutii.

Chiar daca internetul este plin de bloguri de beauty si mai nou de vloguri care arata pas cu pas machiaje atractive si interesante, machiajul unui incepator nu va arata niciodată la fel cu cel al unui profesionist. Exista insa cateva trucuri care sa ne apropie cat mai mult de ideal, precum produsele pentru machiaj profesionale.

4 trucuri pentru un machiaj perfect
Primer-ul este un must-have. Pentru a crea o baza de machiaj, un primer profesional bun este primul secret al oricarui make up artist si este premiza de la care se porneste pentru un machiaj durabil.

Daca aveti ten sensibil atentie la produsul ales, iar daca nu optati pentru produse pentru machiaj profesionale pentru toate tipurile de ten, care sa hidrateze si sa pregateasca pielea, conferindu-i in acelasi timp stralucire.
Folositi picaturi de ochi.

Geanta unui make-up artist contine intotdeauna produse machiaj profesionale. Orice machiaj, oricat de elaborat si rezistent ar fi, va fi distrus de niste ochi rosii. Picaturile de ochi contin ingrediente care strang vasele de sange din ochi facand roseata sa dispara. Un truc de notat este ca tot picaturile de ochi reduc roseata din jurul cosurilor sau a altor iritatii.
Folositi pudra intre primer si fondul de ten, acestea trebuie sa faca parte din gama de poduse de machiaj profesionale. E un mod garantat 100% pentru ca machiajul sa reziste o zi intreaga. Aplicati primerul pe fata curata si apoi un strat foarte subtire de pudra pulbere translucida.

Astfel va asigurati ca primerul nu se va amesteca in textura fondului de ten.
Atentie: moderatia este cheia succesului.
Aplicati blushul cremos, produsele bronzante si highlighter-ul inaintea fondului de ten. Se creaza astfel un efect natural si nu unul de masca.


Teoria culorilor
Teoria culorilor este esentiala pentru un machiaj bun. Femeile folosesc adesea culorile gresite raportat la tenul lor. Este important sa luam in considerare tonul pielii dar si culoarea ochilor atunci cand alegem nuantele pentru machiaj.

Ca regula generala, culorile opuse din spectrul vizual (ROGVAIV) se anuleaza una pe cealalta. De pilda, daca avem pe fata un cos rosu e bine de stiut ca el va fi acoperit imediat cu un corector verde.

Comentarii

Postări populare