OOTD: Change one item, make two outfits!

by - duminică, octombrie 15, 2017

Astazi m-am gandit sa schimb tema de outfit si in locul unui simplu outfit, sa va propun o idee, pe care multe o stiati cu siguranta, realizand doua tinute/stiluri diferite.
Tinutele de astazi sunt doua tinute reinventate, pornind de la cateva elemente similare (majoritatea).
Dintre toate articolele vestimentare cel mai mult imi plac acestea versatile, pe care le poti combina in diferite moduri, astfel incat sa le poti asorta divers, atat in tinute mai calduroase, dar si in tinute elegante.

Skirt/Fusta: http://goo.gl/tjkWw8 
Hooded pants/Pantaloni imblaniti: http://goo.gl/WNUyDK 
Boots/Ghete: https://goo.gl/eRpX4y


Tinutele de azi pornesc de la un colier statement, bratarile Soufeel si un ceas imens, cardiganul cu franjuri despre care ti-am vorbit in trecut, de la o pereche de ciorapi si o pereche noua de ghete de toamna-primavara.
Ghetele le-am primit la inceputul saptamanii trecute, la posta locala. Au un imprimeu dragut de trandafir, in rest fiind simple si inalte. Acest stil merge de minune in numeroase tinute, atat la fuste, rochii pentru sezon, cat si la acei blugi mai scurti, de tip trei-sferturi, pe care eu personal i-as asorta la incaltaminte inalta. Au un material subtire, motiv pentru care le recomand pentru acest sezon. Sunt comfortabile si usoare.


Pentru tinuta 1 am adaugat o fusta cu stilul unei jachete. Detin numeroase genti cu imprimeu de jacheta si geci biker propriu-zise cu acest aspect. De ce nu si o fusta? Mi s-a parut extrem de interesanta, asa ca a intrat numaidecat in cosul de cumparaturi.
Ce nu-mi place la ea e faptul ca nu are capse prin intermediul carora sa se prinda acel "guler". Ar trebui sa o modific eu in acest sens. Imitatia este groasa, se aseaza bine, chiar cred ca ar fi fost o alegere perfecta si o marime mai mica, daca ar fi existat.


N-as putea spune ca as avea o preferata din aceste doua tinute, insa cu siguranta produsul meu preferat a fost cel de-al doilea articol din comanda Dresslily, ajunsa si ea la posta locala.
E vorba de o pereche de pantaloni de tip colant, dintr-un material gros care, cireasa de pe tort, au si blana. Am descoperit colantii cu captuseala suptire si blana in urma cu 3 ani si sunt cele mai tari articoile vestimentare ale sezonului rece, in special al iernii. Persoanele slabute obisnuiesc in general sa adopte metoda straturilor, iar pentru acesti pantaloni nu mai ai nevoie de niciun alt lucru. Sunt extrem de caldurosi, dar si impermeabili la intemperii.
Acesti pantaloni au o blana destul de groasa si moale la interior, inclusiv la buzunare (la spate).
Sunt o pereche de pantaloni pe care ii poti combina inclusiv pentru stilul elegant fara prea mult efort. Va recomand cu mare drag sa nu ocoliti stilul acesta.


Care este tinuta voastra preferata? Ce parere aveti despre genul acesta de pantaloni? Dar de fusta?














You May Also Like

0 comments