Review Antioxidant Star: Tu stii cum arata functionarea optima a organismului?

by - duminică, septembrie 17, 2017

Organismul sanatos stie sa diferentieze alimentatia sanatoasa, de cea nesanatoasa. Acesta absoarbe substantele nutritive si elimina toxinele din corp. Insa, nu toti suntem inzestrati cu aceasta "super putere", cea a functionarii corespunzatoare a organismului.
Suplimentele alimentare naturale, precum Antioxidant Star de la Ayurmed, pot fi un aliat excelent si te pot ajuta in tot ceea ce inseamna digestie usoara si o functionare propice a organismului.
Acesta este unul din multele suplimente alimentare Ayurmed care au intrat in colectia mea si pot spune ca face o treaba excelenta, inca de la primele administrari.


Continutul exclusiv din plante indiene ajuta la mentinerea unui metabolism normal, sustine functionarea optima a organelor interne, astfel incat sa poti da randament la tot ceea ce presupune o zi stresanta, incarcata cu prioritati si un program haotic ce necesita multa energie si putere de concentrare.

Continutul de minerale si vitamine din componenta capsulelor Antioxidant Star ajuta la fixarea compusilor necesari organismului si la eliminarea toxinelor ce provoaca dureri, anxietate, probleme de tranzit sau chiar boli grave, incurabile. Este practic un imbold pentru a defini o functionare cat mai normala si sanatoasa a organismului.


Am testat acest remediu naturist timp de circa doua saptamani. Consider ca explicatiile stiintifice despre antioxidanti le puteti gasi la orice pas. Asadar, ca de fiecare data, ma voi rezuma strict la impresiile in urma testarii si la fectele resimtite, pe intelesul tuturor.

In primul rand doresc sa mentionez procesul de digestie. Toti acesti suplimenti alimentari de la Ayurmed m-au ajutat sa am o digestie mai usoara. Mi se intampla de foarte multe ori sa nu pot preveni o masa la orele tarzii sau una mai putin sanatoasa. In astfel de momente se instaleaza panica si durerile abdominale, pe care le-am eliminat de-a lungul utilizarii capsulelor Antioxidant Star.

Sensatia de balonare si reflux gastrointestinal este primul semn ca am consumat alimente greu de digerat iar corpul este practic fortat sa asimileze anumiti compusi ai alimentelor, nocivi pentru sanatatea corpului nostru. Datorita actiunii detoxifiante, utilizand acest supliment alimentar am inlaturat acest aspect legat de ingreunarea digestiei, scaun greu si dureros, la intervale mari de timp, respectiv urinarea frecventa.


Probleme cu circulatia sangelui?

Membrele pretutindeni reci sunt un semn ca cirgulatia sangelui este ingreunata. Motivul? Consumul des al alimentelor cu continut ridicat de grasimi si cel de cafea/tutun, in cazul meu. Sangele se ingroasa, motiv pentru care nu mai poate circula corespunzator si adesea ma transformam intr-un congelator, chiar si in mijlocul verii, motiv pentru care o patura/pilota in plus era intotdeauna binevenita.
Pot spune ca dupa utilizarea acestui remediu am observat imbunatatiri majore privind acest aspect.


Recomand Antioxidant Star pentru persoanele care se confrunta cu:
  • mictiuni frecvente, ce duc la eliminarea aportului esential si necesar de lichide din organism.
  • digestie grea, insotita de dureri abdominale si disconfort.
  • pentru prevenirea senzatiei de balonare si flux gastrointestinal.
  • In cazul urmarii unor cure de detoxifiere, pentru fixarea in organism a substantelor nutritive si eliminarea eficienta a toxinelor.
Acest supliment alimentar il recomand in mod deosebit si persoanelor in varsta, ce prezinta dificultati mai mari in functionarea optima o organismului.
Care sunt antioxidantii care iti fac viata mai usoara?

You May Also Like

0 comments