3 sfaturi pentru a sti cum sa porti diferite tipuri de INCALTAMINTE

by - sâmbătă, septembrie 02, 2017

Asortarea pantofilor cu restul tinutei poate sa fie problematica de foarte multe ori. Astfel, trebuie sa stii exact ce pereche de incaltaminte se potriveste cu hainele pe care le imbraci, ca sa nu dai gres si sa arati impecabil. Afla, in cele ce urmeaza, despre cum ar trebui sa o porti si articolele vestimentare cu care merge cel mai bine.
Iata cum sa iti asortezi incaltamintea in functie de tipul acesteia:


   1. Ghetele si cizmele din piele
Acestea sunt pe cat de frumoase, pe atat de pretentioase, pentru ca nu pot fi purtatate cu orice. Daca detii o pereche de cizme sau ghete din piele, este important sa stii cu ce sa le asortezi, ca sa arati senzational. De exemplu, o pereche de ghete din piele din oferta The5thElement se va potrivi perfect cu jeansi si o camasa, de preferinta alba sau crem. De asemenea, o alta tinuta in care le-ai putea purta este cea compusa dintr-o fusta clos impreuna cu un trench sau un palton elegant de toamna. Cizmele din piele intoarsa, pana la genunchi, pot fi purtate cu o fusta din piele sau un pulover oversized si skinny jeans.

2. Sandalele
Sandalele au avantajul de a fi un element extrem de versatil, mai ales cand vine vorba de cele fara toc, pentru ca pot fi purtate in mai toate tipurile de tinute. Totusi, pentru a-ti scoate outfit-ul din anonimat, trebuie sa stii cu ce haine sa te imbraci. In general, acestea merg foarte bine cu tinute sumare, cum ar fi rochiile sau fustele de vara, pantalonii scurti sau trei sferturi si bluzele cu bretele, din materiale fluide si racoroase. In schimb, sandalele cu toc vin cu cateva restrictii, pentru ca ele nu sunt atat de permisive in ceea ce priveste hainele cu care le poti asorta. Acestea se pot purta in tinute de ocazie, cu rochii elegante, pentru a-ti pune picioarele in valoare. Totusi, daca iti doresti sa le porti in tinute de zi cu zi, ai grija sa le combini cu o pereche de skinny jeans si camasi sau cu fuste si bluze clasice.


3. Pantofii cu toc
Daca esti o impatimita a tocurilor, stii probabil ca acestea sunt menite sa dea posturii tale un aer rafinat si elegant. Astfel, pantofii cu toc nu trebuie, sub nicio forma, combinati cu tinutele sport! Ii poti purta in cele classy casual, precum si in cele compuse din articole vestimentare elegante. Totusi, este esential sa stii sa mergi perfect cu ei, pentru ca, daca te vei chinui, vei avea o imagine neplacuta. Daca nu sunt facuti pentru tine, nu insista sa ii porti doar de dragul de a arata bine. Exista alternative mult mai comode si la fel de placute din punct de vedere vizual!

Vrei sa arati senzational? Tine cont de  hainele cu care iti asortezi incaltamintea si ai garantate outfit-uri extraordinare!


You May Also Like

0 comments