Wishlist Rosegal: Articole diverse pentru garderoba

by - vineri, iulie 21, 2017

Buna, dragile mele! Se putea sa nu revin si cu un wishlist Rosegal? Tocmai ce am ridicat o noua comanda si deja ma pregatesc de alta. Era si de asteptat nu? Sunt la a 18-a comanda Rosegal si cred ca deja se resimte devotamentul meu fata de produsele pe care acestia le comercializeaza. Cred ca produsele au un pret bun si de multe ori calitatea depaseste orice asteptari. Am un raft plin cu haine si accesorii de la ei. Ca prin urmare, continui si de data aceasta sa va arat divers, ce am mai descoperit pe placul meu.

Rosegal cross back dress summer 2017 Promotion, use RosegalChen cupon code to checkout

Evident, atentia mi-a fost cam catre aceleasi categorii obisnuite: incaltaminte, rochii si genti. Ps: La ultima comanda am primit un set de genti super dragut si convenabil, iar geanta cea mare este foarte compartimentata pentru o mai buna organizare.
In top se aseaza imprimeurile mai putin vazute/obisnuite sau alegeri care mi-au furat inima in mod deosebit. Am gasit si o geanta mare, perfecta, pe care as vrea sa i-o achizitionez mamei, precum si niste UGG-uri cu model floral (vezi mai jos) care-mi plac la nebunie.

Dar ca sa n-o mai lungesc, va las mai jos idile mele trasnite si "pretioase" de care voi tine cont la plasarea unei noi comenzi. Ce produse iti plac cel mai mult?

 Rochie/Dress: https://goo.gl/bMw792

Geanta/Bag: https://goo.gl/XGQHBS


Rochie maxi/Maxi dress: https://goo.gl/XGMjXV


Set rucsac/Backpack set: https://goo.gl/CqJJ8N



Geanta/Bag: https://goo.gl/UVZEhQ



You May Also Like

0 comments