Wishlist Zaful: Cumparaturi de iunie

by - luni, iunie 05, 2017

Hello girls! Inca o saptamana si oficial am mai imbatranit cu un an. Am inceput deja sa-mi fac primele cadouri. Sunt mai implinita cand fac acest lucru, decat sa astept de la altii. Pentru mine cel mai important este ca oamenii sa-ti fie pretutindeni alaturi si sa nu te loveasca pe la spate. Ca prin urmare, decat din obligatie, prefer sa-mi fac singura toate mofturile.


Recomandarea Zaful

De Zaful ti-am povestit recent si n-as vrea sa ma repet. Au multe chestii frumoase si calitative. O latura a mea ma tenteaza sa experimentez noi stiluri. Am vazut multe chestii interesante dar de data asta n-am mai stat pe ganduri si le-am adaugat efectiv in cos.
Am ales multe salopete, pentru ca mi de par extrem de comode si accesibile. Cam tot ce am achizitionat de aceasta data le-am gasit la promotii, in "Sale". Mi-am luat si o palarie, ceva ce nu as purta in mod obisnuit. Sunt tare curioasa ce-o sa iasa la final, in outfiturile ce vi le voi prezenta. Toate lucrurile au fost în jur de 100 lei. Accesibil nu? Si fiecare comanda peste 30$ beneficiaza și de transport gratuit. Asadar, daca ai gasit ceva pe placul tau, acum e ocazia potrivita sa te rasfeti.
Cum ti de par alegerile mele?




Salopeta cu broderie: https://goo.gl/mZRkWU


Salopeta visinie: https://goo.gl/o3v69b


Salopeta in dungi: https://goo.gl/QFdsMT


Rochie ombre maxihttps://goo.gl/wgfUBx




You May Also Like

2 comments