Trei idei pentru alegerea perfectă a unei lenjerii de pat

by - vineri, iunie 16, 2017

Adeseori alegerea unei lenjerii de pat mi se pare dificila. O lenjerie de pat noua, aleasă cum se cuvine, poate fi un cadou perfect pentru miri, prieteni, dar și pentru noi înșine. Este întotdeauna un cadou potrivit la orice ocazie. Însă, pentru a face o alegere potrivită, trebuie să ținem cont de anumite aspecte. Ea trebuie să fie dintr-un material rezistent, plăcut la atingere, cu culori care să nu iasă la spălare sau să se imprime pe piele și să asigure confortul în timpul nopții. Pentru mulți contează și modul în care aceasta se integrează în decor.


Ca material este de preferat să alegi bumbacul. Acesta menține o căldură optimă în timpul somnului împiedicând totodată apariția transpirației. Dacă-ți dorești o lenjerie de calitate superioară ține cont întotdeauna de acest aspect și nu vei da greș. Trebuie să ții cont că sunt persoane alergice la materialele sintetice. Ca prin urmare, acest criteriul este unul dintre cele mai importante.


Dacă lenjeria de pat urmează să fie un cadou pentru un cuplu/o persoană, ține cont întotdeauna de dorințele acestora. Dacă au o înclinație deosebită către o anume culoare, au o anumită pasiune sau o dragoste nevinovată față de anumite elemente din natură, alege lenjeria de pat luând în calcul aceste aspecte. Spre exemplu, dacă destinatarul iubește florile, daruiește-i o lenjerie cu model floral. Favoritele mele sunt cele două lenjerii prezentate mai sus. Cred că se potrivesc de minune personalității mele, iar site-ul de unde le-am găsit are o mulțime de oferte speciale, unde le poți achiziționa în oferta 1+1 gratis.


Dacă alegerea unei noi lenjerii de pat este pentru uz personal, atunci îți recomand să o alegi îmbinându-ți plăcerea și pasiunile, cu decorul camerei. Dacă decorul este singurul punct de reper și ții mare cont de acest aspect înainte de a face o nouă achiziție, și dacă nu știi ce să alegi, caută modele de lenjerii alb-negru. Acestea se integrează perfect în orice design și pot fi totodată un cadou excelent pentru cei pe care n-ai apucat să-i cunoști până la un anumit nivel, încât să le afli preferințele.


Ținând cont de tendințele actuale, se poartă modele cât mai colorate și înflorate. Acestea sunt și unele dintre preferatele mele. Îți oferă o stare pozitivă de spirit și de duce în tărâmul viselor cu zâmbetul pe buze. În plus, ele se integrează de minune într-un decor simplu, neutru sau sobru, oferindu-i căldura și înviorând aspectul camerei tale.

Decorami îți pune la dispoziție un portofoliu larg de lenjerii de pat care să-ți ușureze întreaga "muncă" potrivit criteriilor menționate anterior. Cu o astfel de lenjerie cu siguranță nu vei da greș!


Tu de ce aspecte ții cont atunci când îți alegi o lenjerie de pat?

You May Also Like

0 comments