NOTD: Cum sa ai o manichiura impecabila in doar 10 minute

by - vineri, iunie 30, 2017

In prima mea comanda Newchic am adaugat 3 borcanele cu sclipici.
Astazi vin in ajutorul vostru cu 2 idei de manichiura pe care le puteti face acasa in doar 10 minute, fara a fi experte si fara a avea nevoie de o colectie uriasa de produse de unghii.


Majoritatea doamnelor si domnisoarelor apeleaza in primul rand la manichiura permanenta si semi-permanenta, fapt cu care nu sunt de acord. Au aparut pe piata numeroase pudre cu diferite efecte, care nu ataca unghia naturala si care pot avea un efect de milioane, fara a fi nevoita sa-ti ataci sanatatea unghiei naturale.

Manichiura semi-permanenta si cea permanenta, efectuata la salon, duce la subtierea unghiei naturale, care necesita mult timp pentru a creste frumoasa si sanatoasa dupa ce ai purtat astfel de unghii.

Pudra holografica

Aceasta pudra este una dintre preferatele mele. Poate fi aplicata atat pe gel cat si pe oja, oferindu-ti o manichiura stralucitoare care "bate" in mai multe nuante.

Am fost putin dezamagita sa vad ca cele 2 sclipiciuri/pudre achizitionate de pe Newchic nu corespund descrierii. Ca prin urmare, in loc sa fie holografice, acestea sunt doar metalizate. Este foarte usor sa distingi o pudra obisnuita de cea holografica, prin intermediul stralucirii speciale si a nuantelor multiple pe care aceasta o are.

Pudre metalice: http://bit.ly/2uqonKM





Chiar daca pe partea aceasta alegerea a fost un adevarat esec, aceste doua pudre sunt totusi intr-o cantitate mare si poti face multe combinatii cu ele. Se aplica pe oja umeda si se fixeaza cu ajutorul unui lac transparent.

Pudra metalizata cameleon

Este achizitia mea favorita. Eu am ales o pudra care bate in albastru si mov, concomitent, in functie de lumina. Cu pudra aceasta puteti obtine o manichiura impecabila si deosebita. Pe Newchic sunt multe alte nuante ale acestei pudre care chiar au efectul mentionat in descriere.

Pudra cameleon metalizata: http://bit.ly/2sXQbZh


Are un pret usor mai ridicat si vine intr-o cantitate mai mica decat precedentele, insa vine intr-o sticluta absolut superba. Pentru a obtine efectul dorit aveti nevoie de o cantitate foarte mica. Initial pudra este alba, extrem de fina, urmand ca dupa aplicare sa obtineti efectul dorit.



Se aplica dupa ce au fost aplicate 2 straturi de oja inchisa la culoare in prealabil, dupa ce acestea s-au uscat complet. Cu ajutorul unei pensule de ochi se tamponeaza o cantitate foarte mica de pudra, dupa care se fixeaza cu miscari circulare. Se aplica un top-coat transparent si gata! Ati obtinut un efect metalic in doua nuante.

Ce parere aveti de modelele propuse? Voi la ce trucuri apelati pentru o manichiura formidabila?


You May Also Like

0 comments