Rosegal Wishlist: Moda verii

by - joi, mai 04, 2017

Dupa cum bine v-am obisnuit si daca nu sunteti aici pentru prima data, cu siguranta a-ti observat ca sunt o mare fana a lucrurilor existente in portofoliul Rosegal.
Rosegal are lucuri diverse: de la haine la incaltaminte, accesorii si produse de make-up, respectiv casa.
Sunt o multime de lucruri ce pot fi cumparate de aici, de o calitate foarte buna, la un pret extrem de accesibil. Ei ofera si transport standard gratuit, un motiv in plus pentru care acest site imi este foarte drag. Nici n-as sti sa-ti spun la a cata comanda sunt la ei. Ideea este ca-mi place si voi continua sa fiu un client fidel al acestor produse pe care ei le comercializeaza.

Revenind la treaba noastra, ti-am zis deja. Nu ma pot abtine si am mai gasit niste preferate. De data asta n-o sa te plictisesc in vorbe, asa ca iti las mai jos produsele care imi plac si asupra carora reflectez sa le adaug in cosul de cumparaturi. Sugestiile si parerile voastre ma ajuta intotdeauna sa fac cele mai bune alegeri. Asa ca, sunt oricand bine venite. Ce parere ai de alegerile de azi?

Ps: Utilizand codul RosegalChen puteti beneficia de o reducere copioasa la viitoara voastra comanda. Asta in caz de sunteti tentati/tentate.


Geanta/Bag: https://goo.gl/lJxpCS



Pantofi/Pumps: https://goo.gl/HRz0zs


Rochie/Dress: https://goo.gl/6oeITT


Salopeta/Romper: https://goo.gl/rMJRp1








You May Also Like

1 comments

  1. Pantofii sunt superbi. Merg la o multime de tinute elegante. Geanta brodata e un adevarat accesoriu modern.

    RăspundețiȘtergere