Review Ayurmed Livecom Tab și rețeta unui ficat sănătos

by - duminică, mai 07, 2017

Ficatul este un organ miraculos, spun specialiștii. Cu siguranță și tu ai ajuns la aceeași concluzie. Nimic nu intră în corp fără să fie "controlat" de acesta. Fiind în permanentă activitate, acesta este cel mai predispus unor afecțiuni, iar atunci când acesta este afectat, întregul corp suferă și actionează ca atare, oferindu-ți diferite semnale. După semnale repetate ne hotărâm să ajungem la medic, îngrijorați de schimbarile bruște, însă intervențiile medicale sunt deja prea costisitoare ca să-ți redobândești sănătatea de odinioară. Pare un coșmar, o suferință interminabilă.

"Ne-am văzut, ne-am plăcut și ne-am luat. Și am trăit fericiți până la adânci bătrâneți."

Dar uneori dragostea nu este suficientă. Așa cum nu-i neglijezi nici pe cei dragi, dragostea față de tine se clădește cu pași mărunți. Nu trebuie să te neglijezi atât sufletește, cât și trupește.
Ca prin urmare, corpul deja mă atenționase că nu funcționează corespunzător. Și de norocoasă ce sunt, am acceptat invitația Brander la o campanie cu iz de sănătate. Vedeta acestei campanii nu este nimeni altul decât Livecom Tab - Protector natural al ficatului.


Despre mine, pot să-ți spun că am un program haotic de odihnă, dar și o alimentație inadecvată. La acestea se adaugă viciile, medicamentele, poluarea extrem de agresivă din jur, practic tot ceea ce mă înconjoară. De aceea, de cateva luni încoace mă simt permanent obosită, fără vlagă, fără o fărâmă de energie. Tranzitul intestinal nu este nici pe departe în limitele normale, alimentația dezechilibrată ducând deseori la constipație. O altă problemă majoră este circulația proastă, caracterizată prin membre extrem de reci, chiar și la peste 20 grade Celsius.
Acestea sunt primele semnale pe care mi le-a dat organismul meu. Corpul suferă lent. Și situația necesită atitudine din partea mea.


Așsadar, în urmă cu câteva zile am făcut cunoștință cu ceea ce Ayurmed numește "rețeta unui ficat sănătos".
Acest produs este realizat în întregime din plante naturiste cu rol terapeutic, a căror origine se află în India. Acest supliment poate fi administrat atât copiilor, cât și adulților, respectând indicațiile înscrise de pe ambalaj.

Review Ayurmed Livecom Tab

Conținutul unui recipient este foarte generos, având o cantitate de 100 pastile. Administrarea acestora șe face înainte cu 30 minute de masă și în cantitățile indicate pe ambalaj (copil/adult).
Mirosul pastilelor este unul pronunțat de plante, nu întocmai plăcut, dar nici deranjant. În fond, pe mine mă interesa să-și facă efectul, nu ambalajul, nu mirosul. De cate ori nu ai cumpărat un produs frumos care să nu-și facă efectul sau să vezi rezultatul foarte târziu?
Aceste pastile sunt foarte ușor de înghițit, datorită formei perfect realizate pentru ușurința în administrare. Nu-ți lasă un gust neplăcut și nici nu am avut senzația obișnuită de a-mi rămâne pastila blocată în gât, cum pățesc de obicei.


Voi credeți în povestea cu miracole peste noapte? Nici eu! Dar ceea ce m-a surprins la aceste pastile, a fost faptul că am simțit unele efecte chiar de la prima pastilă. Tranzitul s-a reglat la scurt timp după masă (2-3 ore), înlăturând senzația de balonare, durerea abdominală și ușurând tranzitul.
Senzația de oboseală permanentă s-a redus considerabil, astfel că am mai multă energie și mă pot concentra mai ușor asupra planurilor zilnice de activitate.

Practic, aceste pastile ușurează buna funcționare a ficatului care stimulează la rândul său activitatea altor organe. Odată ajunse în organism, microelementle din alimente sunt procesate minuțios, corpul absoarbe energia acestora și multivitaminele necesare, toxinele fiind eliminate în scurt timp. Ca prin urmare, activitatea organismului este îmbunătățită printr-o serie de faze, ducând la o funcționare corespunzătoare și la un stil de viață mai sănătos. Livecom Tab mi-a reglat și activitatea sanvină. Organele au început să primească de la ficat semnalele corespunzatoare și activitatea acestora se restabilește în parametri normali.


Drept concluzie, Livecom Tab este un produs foarte eficient, care a facut exact ceea ce a promis, încă de la bun inceput. Acest remediu natural are și un pret extrem de accesibil și nu există șansa de a dăuna sănătății precum medicamentele obișnuite. După administrarea acestora nu se resimt niciun fel de efecte adverse, suplimentele acționând subtil și oferindu-ți energie pentru întreaga zi. 
Eu cu siguranță voi continua să utilizez această rețetă a unui ficat/organism sănătos. 


You May Also Like

0 comments