Wishlist: De unde să-ți achiziționezi haine și accesorii moderne, de firmă, la prețuri mai mici ca în magazinele fizice

by - marți, aprilie 18, 2017

Bună, draga mea! Astăzi vreau să-ți povestesc despre o problemă existențială pentru noi toate și anume despre unde găsim hainele și accesoriile potrivite, la un preț accesibil.
Știu că multe doamne și domnișoare preferă produsele de firmă, motiv pentru care am găsit acest site despre care vreau să vă povestesc astăzi.

Prefer magazinele online din exterior in detrimentul celor fizice datorită varietății mari de produse. Multe dintre modele nu se găsesc la noi și probabil va mai dura o perioadă până vor fi disponibile pe piața din România. Multe site-ului externe, în funcție de metoda preferată de transport, vă oferă inclusiv livrare direct la ușa casei, la fel ca și acest site nou descoperit.

La o primă impresie, îmi place că deține cele mai moderne piese de vestimentație, încălțăminte și accesorii. Multe dintre produse aparțin unor branduri de renume de la noi, precum Zara, Mango, etc. Însă, ce mi-a atras atenția cel mai tare este prețul acestora, mult mai mic față de cel existent în magazinele de la noi. Tu nu preferi în locul suprataxei să-ți achiziționezi mai multe produse?

Am găsit aici câteva lucruri vedetă în acest sezon și multe alte produse pe care le-am adăugat pe lista de dorințe.
Spre exemplu, această cămașă face furori în media. Nu sunt fan al cămășilor, dar aceasta chiar are un model interesant și pare extrem de versatilă pentru numeroase ținute. Acest model este disponibil și pe alb (vezi aici). Tu pe care ai alege-o?

Am mai găsit și acest top atipic disponibil la Zara la preț dublu. Este destul de interesant și materialul pare vaporos pentru zilele mai călduroase.

Dar ce părere ai de această geacă scurtă, inspirată din tradiția japoneză? Nuanța mi se pare o bomboană. Cu siguranță face furori la orice ținută!

Prima chestie care o fac atunci când descopăr un astfel de magazin e să accesez categoria cu rochii și fuste. De data asta am alergat la pantalonii scurți (că tot de apropie sezonul) și am găsit o pereche de pantaloni scurți din imitație de piele, cu talie înaltă, absolut perfecți. Pielea nu este vulgară atâta timp cât este așezată în combinația potrivită, cu un top simplu pentru o ținută de zi și ceva mai elegant pentru o ținută de seară.

Cum vi se par alegerile mele? Ce ați mai descoperit frumos pe acest site? Voi ați comandat de aici?

You May Also Like

0 comments