OOTD/Totul despre cum am ajuns la blond #Omegaplex

by - sâmbătă, aprilie 22, 2017

Prima idee care ne trece prin cap atunci când vine vorba de adoptarea unei noi înfățișări, o schimbare de look surprinzătoare, ne duce cu gandul direct la marele saloane de înfrumusețare, la specialiștii adevărați în colorare.
Însă cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată ca rezultatul la profesionist să nu fie întocmai așa cum ți-ai imaginat și să producă o deteriorare vizibilă a parului.



Știai că alegând produsele potrivite de colorare, poți avea parte de o schimbare inedită de look, chiar și la tine acasă? Vopsitul acasă este mai economic și cu siguranță întreaga operațiune durează mai puțin ca la salon, dar îți poate oferi și rezultatul formidabil la care ai visat. De aceea îmi place să mă vopsesc acasă!

Atât la salon, cât și acasă, diferența o fac produsele folosite. Cei mai renumiți stiliști folosesc soluții de ultima oră pentru a-ți​ oferi o culoare vibrantă, având grijă totodată și de structura prețioasă a firului de păr.

Guy Tang este artistul meu favorit în schimbările parului, la care visez să ajung într-o bună zi. De la el am aflat de #omegaplex, o substanță destinată protejării și restaurării firului de păr, care nu lipsește din procesul de decolorare, colorare și tratament.  Sigur, prețul unui astfel de kit nu este întocmai la îndemâna tuturor.

***

Cei de la Schwarckopf au lansat primul expert in colorare cu Omegaplex și cu acest prilej vă invită să realizați o colorare profesionistă fără temeri, acasă. Fiecare cutie de vopsea conține tubul de vopsea propriu-zis, un recipient cu Omegaplex, masca regeneratoare după vopsire și mască pentru menținerea culorii și a sănătății firului de păr. Eu am primit două astfel de cutii, alături de 5 pensule de vopsit/cataloage pentru prietenele mele și 5 vouchere de 20% reducere pentru a încerca și ele această vopsea. Din păcate am pierdut toate pozele cu prietenele mele zâmbărețe, fericite de cadoul primit, pentru că nu le-am salvat în calculator înainte ca să-mi invadeze un virus telefonul și să-l resetez (mare grijă la acest aspect și nu uitați de fiecare dată să vă salvați fișierele importante).



Când am pornit către această schimbare eram sigură că voi fi nevoită să-mi asum niște compromisuri. Cei de la BuzzStore mi-au trimis două cutii de vopsea din nuanța Blond polar, așa că mi-am pregătit și două cutii de decolorant pentru ca să pot transforma nuanța de roșu-violet în cea dorită. Am aplicat la decolorare unul dintre recipientele #omegaplex din cutia de vopsea. După decolorare părul meu arata extrem de bine, chiar mai bine ca înainte de această operațiune.


Părul meu a căpătat o nuanță de blond miere, dar trebuia să scap de petele ramase de roșcat și portocaliu. Am aplicat vopseaua, care din păcate nu s-a prins.
Două zile mai târziu am repetat decolorarea, de 2 ori, pentru că decolorantul cremă ales inițial nu și-a făcut treaba. Pentru că de această dată n-am mai avut Omegaplex, părul meu s-a deteriorat în cel mai rău mod posibil. Dragele mele, decolorarea nu iartă pe nimeni, însă dacă aveți Omegaplex, pe care oricine și-l poate permite achiziționând această vopsea, credeți-mă că evitați o degradare masivă a firului de păr.



Ca întregul experiment să nu rămână în suspans, BuzzStore mi-a retrimis încă două cutii de vopsea, de data asta în nuanța blond rece. Două săptămâni am aplicat tratamentul (simplu) despre care v-am vorbit aici, care a avut grijă să-mi regenereze părul. Apoi am reîncercat operațiunea vopsirea.



***

De data asta, ca să fiu sigură că voi scăpa de roșcat, am utilizat drept bază vopseaua primită în care am adăugat un ser Omegaplex, 3 picături de violet de gențiana și 2 inch dintr-un tonner de par achiziționat pe Ebay, în nuanța Northern Lights(un fel de silver-albastrui).

Am lăsat amestecul pe par 40 minute, după care l-am spălat bine. La final, pe părul umed, am mai adăugat puțin tonner să uniformizez porțiunile de albăstrui. Clătit din nou și aplicat balsamul-mască recomandat după vopsire.
Rezultatul a fost unul încântător, o combinație de blond-silver și șuvițe mov-albastrui, ca în imagine.


După vopsire părul meu nu s-a mai simțit la fel de degradat, însă vârfurile inca erau ușor deteriorate de la decolorare. Așa că, o săptămână mai târziu, am lăsat peste noapte să acționeze un amestec din uleiuri esențiale. După spălare, părul meu a devenit un blond-silver extrem de plăcut, părul s-a regenerat considerabil și a căpătat o strălucire fenomenală. Ce mi-a placut enorm de mult, a fost faptul ca nuanța vopselei a devenit tot mai vibrantă, strălucitoare și luminoasă, cu fiecare spălare. Zici că m-am vopsit în fiecare săptămână, dar nu-i așa. Culoarea este încă pe căpoc, mult mai frumoasă cu fiecare spălare și tratamente cu uleiuri. După 3 săptămâni am ajuns la un blond foarte deschis, exact cel de pe cutie (ține minte că am aplicat un tonner și acesta s-a dus în timpul spălării), cum arată acum (pozele de acum 2 zile).



M-am și tuns puțin, dar nu am fost nevoită să apelez la o tunsoare băiețească - cel mai mare coșmar.

Un ajutor de nădejde în toată această operațiune a fost balsamul regenerator pe care îl conține kit-ul de vopsire profesională. Acesta mi-a hidratat părul în profunzime și a luptat împotriva degradării.
Lotiunea cu numărul 3, destinat menținerii culorii și a sănătății părului la 3 săptămâni după vopsire, mi-a oferit o culoare din ce în ce mai vibranta și un păr moale, strălucitor, în pofida celui ars, aspru, despicat. Îmi place foarte mult ce a ieșit și cu siguranță este de admirat și generozitatea kit-ului de vopsre, la un preț extrem de accesibil.


Fusta/Skirt aici/here


Spre surprinderea și bucuria mea, această poză a adunat peste 1800 de aprecieri pe una din rețelele de socializare pe care activez, semn că nu am fost singura persoană mulțumită de noua schimbare.



Drept concluzie după această experiență, vă pot spune sincer că noua vopsea de la Schwarkopf chiar își face treaba. Dacă până acum vopseaua era fix la limită, de data asta două cutii au intrat perfect. Vopseaua mi-a lăsat un parfum fin de flori peste noapte, nu obișnuința amoniacului deranjant. S-a aplicat foarte ușor și nu a atacat părul, chiar și după cele 4 decolorări.
Un alt punct forte este acela că nu a trebuit să cheltui substanțial ca să ajung la această nuanță pe care o visam de foarte multă vreme și nici n-am ajuns imediat la frizer, să tund TOT. Ca prin urmare, da, eu cred că noua vopsea chiar face minuni. Și dacă am păstrat special un ser, l-am introdus ulterior în masca de păr, care în două ore mi-a oferit o regenerare masivă a firului de păr. Mi se pare chiar formidabil ceea ce face acest kit și din punctul meu de vedere nu e doar gura de el sau reclamă în van. Chiar cred că mi-a oferit o colorare profesionistă, la mine acasă. Este o bază perfectă pentru nuanțele pastel și menține părul sănătos. Eu cu siguranță este un #buzzcolorexpert și o voi recumpăra data viitoare. Tu ai încercat-o?


You May Also Like

1 comments