Ceasuri de mana originale

by - luni, aprilie 10, 2017

De cand tehnologia a evoluat considerabil si majoritatea dintre noi detinem telefoane smartphone, care sunt dotate cu ceas, calendar, etc. numarul celor care poarta ceas de mana a scazut destul de mult. Mai ales in randul celor foarte tineri, moda purtarii de ceasuri de mana nu prea a avut succes, decat daca este vorba, evident, despre ceasuri smart, care sunt mai degraba gadget-uri si nu orologii clasice. Exista insa si multi nostalgici, dar si persoane care prefera sa poarte acest minunat accesoriu. Sa nu uitam ca, in definitiv, un ceas de mana poate reprezenta atat un accesoriu si un instrument pentru masurarea timpului, cat si un indicator al statutului social si al personalitatii celui care il poarta.
Tendinta este sa ne alegem ceasuri care ne reprezinta.

O persoana activa, dinamica, nu va alege un ceas elegant cu pietre semipretioase, asa cum nici un om de afaceri, cu un anumit statut social, nu va alege un ceas din plastic. Am putea spune ca ceasurile de mana reprezinta chiar o prelungire discreta a noastra si le alegem nu doar pentru utilitatea lor practica sau estetica.
Una dintre cele mai populare marci de ceasuri, ce a fost infiintata acum mai bine de 70 de ani este Casio. Cei care aleg sa poarte ceasuri Casio se mandresc cu ele si aleg calitatea oferita de tehnologia japoneza dusa la superlativ. Ceasurile Casio sunt alegerea fireasca a persoanelor dinamice, a celor care stiu ce vor de la viata si a celor care nu se multumesc cu un simplu ceas, ci isi doresc ca acesta sa fie dotat si cu functii suplimentare, avand in acelasi timp un design deosebit. Sa nu uitam ca primul ceas cu quartz, atat in varianta analoaga cat si in cea electronica, a fost proiectat si fabricat de Casio, moment ce a revolutionat si a schimbat definitiv industria de profil.

La fel de apreciate si utilizate sunt si colectiile de ceasuri Fossil. Ca si ceasurile Casio, orologiile produse de brand-ul Fossil, de peste 30 de ani, sunt alegerea fireasca a persoanelor dinamice, carora le plac provocarile si ritmul alert de viata.

You May Also Like

0 comments