Care sunt criteriile pe care sa le intruneasca un hotel bun

by - vineri, aprilie 07, 2017

Exista situatii in viata, cand calatorim de placere sau in interes de serviciu si trebuie sa cautam cazare la un hotel, pentru perioade diferite de timp, mai scurte sau mai lungi. Cand cautati hotelul perfect, care sa va ofere conditii cat mai bune de cazare, dar si preturi rezonabile, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte.
Locatia- este ideal ca hotelul la care urmeaza sa va cazati sa fie situat cat mai aproape de principalele atractii turistice sau principalele repere de interes pentru dumneavoastra.
Pretul- fiecare dintre noi prefera sa plateasca un pret cat mai mic, dar sa beneficieze si de conditii bune. Unele hoteluri pot oferi oferte speciale de pret, precum si reduceri in functie de perioada pentru care va cazati.
Camerele- este de preferat sa aveti posibilitatea de a alege tipul de camera pe care il doriti, precum si etajul sau amplasamentul acesteia. De exemplu, camerele situate pe coltul hotelului sunt mai linistite, cele de la etajele superioare au o priveliste mai frumoasa, etc.
Dotarile- un hotel care se respecta pune la dispozitia clientilor sai anumite dotari importante: parcare pazita, acces la Internet gratuit, posibilitatea de a pastra lucrurile de valoare in siguranta, acces la sauna, piscina, etc.
Mobilierul- camerele hotelurilor sunt vizitate anual de sute de persoane, iar acest fapt poate duce la uzura mobilierului sau a saltelelor. Hotelurile care se respecta schimba periodic atat mobilierul, cat si saltelele sau chiar paturile, astfel incat clientii sa beneficieze de conditii optime de relaxare.
Spatiile adiacente- pentru cei care calatoresc in interes de serviciu este foarte important sa poata avea acces, de exemplu  la sali de conferinta, care sa fie dotate cu aparatura necesara pentru intalniri de business, cum ar fi proiectoare, flipchart, etc, dar si sa aiba la dispozitie servicii de secretariat.
Personalul- angajatii hotelului trebuie sa fie orientati spre bunastarea si confortul clientilor, oferind servicii de calitate si dand dovada de maxim profesionalism.
Restaurantul- hotelurile care se respecta au restaurante proprii, cu bucatari si Chefi specializati, care ofera atat mancaruri traditionale, cat si meniuri din bucataria internationala sau specialitati culinare la cerere.
Toate aceste criterii le gasiti intrunite intr-o singura locatie si puteti beneficia de cazare ideala in DBH Bucuresti

You May Also Like

0 comments