This is the "Answe(a)r" to my warderobe!

by - miercuri, noiembrie 16, 2016

Aceasta este iarna in care voi arata intregii lumi ce inseamna expresivitatea unei tinute! De la stilul casual pana la cel elegant, tinuta exprima propria personalitate si stilul unic ce adeseori te pot transforma in vedeta strazii. Da, hainele conteaza pentru societate!

De cate ori ti s-a intamplat sa atragi o multime de priviri doar pentru faptul ca abia ce ti-ai achizitionat o noua pereche de blugi, poate cea mai banala piesa pe care ai avut-o vreodata in garderoba? Mie mi se intampla intotdeauna. Atentia cade cu precadere asupra imbinarilor facute, caci nu trebuie sa fii surprinsa de goliciune, paiete si cristale pretioase pentru a fi frumoasa.

"Iarna este un moft cu si despre moda la femei." 

Mai de graba as zice ca iarna este un tabu pentru oamenii simpli, cu o subtila inclinatie spre moda, mai ales in ceea ce priveste sexul frumos. Nu scrie nicaieri ca in sezonul rece nu te poti mentine frumoasa si aranjata, tinand cont in acelas timp de stilul potrivit si de ocazia aferenta. Eu prefer sa ma adaptez tinutelor care ma definesc chiar si atunci cand vremea pare imposibil de suportat, Aleg simplitatea care nu da gres niciodata, piesele cele mai banale care aparent s-au dovedit a fi cele mai versatile.

In urma cu zece ani, cam in aceeasi perioada a anului, purtam cu mandrie in drumul catre scoala una din cele mai lejere tinute din cate am intalnit vreodata. In dimineata aceea, decisa pana in panzele albe, m-am trezit cu o ora mai devreme in speranta ca voi fi prima la scoala. De ce, cu ce scop, nu ma intreba. Nici pana in ziua de azi n-am priceput ideea. Dar cert e ca m-au prins vecinele cu mata-n sac sau mai bine zis ... cu pijamalele pe mine, dotate cu trei numere mai mari ca mine, cu papucii de casa in picioare ( exact la locul oportun ) iar parul ciufulit ce tot imi balansa frecventele catre casa, camera i pat. Mi s-a atras atentia, m-am reintors in casa, m-am schimbat si m-am pornit din nou la drum. Castig? Zero. Morala: Spala-te pe ochi atunci cand te dai jos din pat, dar nu incerca niciodata sa fii ceea ce nu intelegi.

Acum is ceva mai atenta la aceste aspecte si iarna caut sa imbin placutul cu nevoia de sezon. De la tinuta din dormitor, la cea casual, de la geaca de piele, la cojoace si paltoane, iarna imi plac tinutele lejere, largi, din denim, combinate cu pulovere groase tricotate si fulare circulare mari. Nu-mi lipsesc sosetele pufoase si manusile imblanite, care sunt piesa mea de rezistenta. Si pentru ca iarna si-a tinut deja "discursul", nu-mi poate lipsi o geaca de sezon. Dar hai sa-ti povestesc despre prima mea intalnire cu Review.


Era acolo pe manechin si toata lumea striga in jurul ei: "-Geaca de sezon! Vrem geci de sezon!". A inceput sa-mi bata inima din ce in ce mai tare, iar mintea imi juca feste. Nici nu mi-am adaugat-o in cos ca deja imi imaginam cum se apleaca multimea in fata mea, cum defilez cu o noua pereche de incaltaminte roz-bombon in timp ce blana ei imi incalzea trupul neincetat. Imi facea neincetat cu ochiul si pentru ca parea atat de calduroasa (si este), am rezervat-o de indata.


Asa am descoperit ca am o noua dragoste - Answear, raspunsul concret la nevoile mele in materie de imbracaminte si incaltaminte pentru intreaga familie.
Ce-mi place mie la Answear?
Ca-i un loc cu si despre moda, ca imbina calitatea unor produse de exceptie cu rafinamentul si ultimele tendinte in moda, si care apropo, sunt pe cale de disparitie in ultima perioada, Stilul de zi cu zi este doar la un click distanta.

Morala: Dragele mele domnite, atunci cand va repeziti intr-un magazin, nu alergati dupa promotii, dupa paiete si tot felul de rozomovisme abstracte. Cu toate ca nu va pot minti, produele Answear chiar au preturi foarte bune si toate modelele sunt noi, interesante, la dispozitia tuturor. Si nu uita sa te imbraci adecvat in tinuta care te reprezinta, cu toate ca sunt convinsa ca la asa vreme, nu sunt singura care nu s-ar desparti de pijamale. Daca te reprezinta o pereche de cizme de cauciuc, atunci de ce ai alege o pereche de pantofi? A, da, ocazii speciale! Scuzati! Nu te llasa condusa de apariente, fii unicata si mereu in pielea ta!
Ps: De ce n-ar fi si pijamalele o moda de strada?

Articol scris pentru SuperBlog 2016.




You May Also Like

0 comments