Casuta prieteniei chinezesti: WuXing

by - luni, noiembrie 21, 2016

Ciu, ciu! Ding, dong, ding dong! Suna indelungat un telefon cu fanfara obscura intr-o casuta cu mancare chinezeasca. Povestea creatiei lor le inspira cetatenilor din poiana lor dorinta catre o mancare diversa, pornind de la denumiri jucause in care preparatele au origini importante in lumea culinara. 
Urechiusele de lemn sunt cunoscute drept urechile lui Iuda, care in salata cu urechi de lemn ofera o savoare aparte, avand drept rezultat final un preparat crocant si extrem de colorat. Natura se imbina cu sortimentele culinare si primele pachetelele de pe abdomen se transforma in pachetele de primavara. Poate ti se va parea ciudat, dar nu ascund nici ghiocei si nici zorii diminetii cu parfum curat si proaspat, ci aduc un plus de savoare vietii si prospetime pentru durata unei intregi zile. Este bucuria de a retrai o noua zi surpriza intr-o chestie noua si mereu surprinzatoare.


Nu-i de mirare de ce telefonul din poiana suna necontenit, in timp ce piticii si spiridusii fac o coada la casa. Parca se destrama o vraja, toti isi tintesc casutele in care sa-si plece urechile si preparatele direct in dreptul sufletului ispita.
In timp ce operatoarea raspunde, mai apre un spiridus, un alt apel este preluat, o alta urechiusa sau un pachetel vesel ajunge in mainile unui nou pitic pasionat de tot ce inseamna mancare chinezeasca. In casuta cu preparate jucause este loc pentru toate gusturile si savoare pentru toate simturilel! WuXing stie!


Nu-i viata in taramul prietenilor fara supe. Chiinezii le vad precum un tratament pentru trup si suflet. Ele se consuma fierbinti, de preferat cu bete pentru spaghetele mari din compozitie. cca sa-si mentina prospetimea. Supele chinezesti sunt un adevarat deliciu complet diversificat pentru fiecare dintre papilele gustative ale micilor creaturi. 
Si stii ce? WuXing livreaza la domiciliu printr-un singur apel magic. De aceea neincetat zeci de frecvente se intrec zilnic dincolo de tejgheaua cu bunatati. Daca stomacelul este fericit, sufletul e implinit, iar magia preparatelor chinezesti a fost dusa cu succes la bun sfarsit. WuXing, o noua zi culinara ... mai altfel si mai savuroasa ca ieri!


Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

3 comments

  1. La noi in oras inca nu au aparut astfel de resraurante.Dar as testa. Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Great post.

    I am doing Zaful $100 Coupon Giveaway. Please join;)

    http://followupfashion.blogspot.com.tr/2016/11/zaful-100-coupon-giveaway-zafuldan-100.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am gustat mancare chinezeasca pana acum.

    RăspundețiȘtergere