Caravana vacanțelor speciale revine în orașul tău!

by - miercuri, noiembrie 23, 2016

Orice călătorie este un adevărat mister chiar și pentru cei mai mari experți. Vacanțele sunt cadoul perfect pentru cei dragi și ocazia perfectă pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a descoperi frumusețea vieții și bucuria de a trăi pe acest pământ. în oricare din cele șapte colțuri ale lumii.
Dacă alegi să oferi în dar o astfel de surpriză unei persoane dragi, atunci o simplă vacanță vine cu avalanșe de bucurii și mulțumiri din partea celor care nu au avut șansa să exploreze viața la cote maxime. Este o oportunitate deosebită mai ales că ai la dispoziție un șir de oferte turistice ce te vor ispiti zilnic prin farmecul acestora. Alegerea devene tot mai complicată și entuziasmantă când știi că te așteaptă clipe de neuitat.

Sursa: www.bunadimineata.ro

Astăzi unde ți-ai dori să mergi? Revin cu nerăbdare în orașul tău și am luat cu mine planuri de vacanțe speciale. Am adus întreaga caravană cu destinații de vacanță. Și dacă nu te-ai obișnuit deja, am și un ajutor desăvârșit care mă va ajuta să-ți ofer câteva recomandări pe cinste și cele mai bune oferte pentru circuite turistice: echipa Vacanțe Speciale. Lasă-te cuprins de ceea ce va urma și îmbrățișează noua experiență de viață prin intermediul unei vacanțe exact pe placul tău.

"Călătoria de o mie de mile incepe cu un singur pas."

Lao Tzu



Vom parcurge împreună o experiență fără cusur! Te asigur că ai să înveți zeci de lucruri noi din fiecare colț pe care îl vom străbate. Îți place să visezi? Acum este momentul potrivit să dai aripi visurilor de călătorie! Vreau să punem la punct un plan excelent de călătorie și sper să fiu un ghid turistic pe placul tău. De aceea am selectat doar acele vacanțe cu adevărat speciale, a căror amintiri le vei îndrăgi pe vecie, peste ani și ani. Ești pregătit să descoperi ce vacanță ți se potrivește?

"Țelul suprem al călătoriei nu este de a pune piciorul pe un pământ străin. Este de a putea, în sfârșit, să pășești în propria țară ca pe un meleag străin."

Gilbert Keith Chesterton

Bun venit în ... România! Ai simțit vreodată că deși trăim într-o țară mică, încă nu am explorat toate peisajele, toate minunile care există pe tot acest întreg teritoriu? Și eu! Împreună cu Vacanțe Speciale ne-am propus să călătorim în Poiana Brașov. Zona este minunată în această perioadă a anului și cu siguranță ultima ta vizită acolo nu și-a atins obiectivele pe deplin. 

Sursa: www.gotravelaz.com

Ti-ar trebui luni să poți descoperi tot cei mai spectaculos, dar pentru iubitorii de zona montană, sporturi de iarnă și atmosferă de sărbători, locul este perfect. Sper că te-ai echipat cum se cuvine! Ținutul deja miroase a sărbători, a zăpadă și miros de portocale. Îți imaginezi ce ne așteaptă?

Avem numeroase obiective turistice pe care le putem (re)descoperi: Centrul Istoric și Biserica Neagră, Prima Școală Românească, Strada Sforii, etc. Să nu uităm de specificul culinar deosebit și de priveliștea ca în povesti, care ne vor aștepta la Hote Ruia, un hotel de patru stele amplasat în zona montană, cu toate facilitățile moderne incluse pentru întreaga familie. 

Oamenii din această zonă sunt calzi, deschiși, extrem de primitori și mereu păstrează la îndemână diferite povești, numeroase tradiții, care ne vor face alimenta dorința de explorare.


Ce repede mai trece timpul, nu-i așa? Să trecem și peste graniță!
Ți-am pregătit și o vacanță în Austria. De data aceasta vom pași pe acest tăram cu mare suspans, căci este și prima mea călătoriile de amploare. Nimic nu se compară cu experiența reală, într-un loc mult visat, pe care ai avut șansa să-l vizionezi doar la televizor, în filme sau în poze. Ai fi crezut vreodată că vei ajunge aici?

Sursa: www.easyjet.com

Când vom ajunge acolo eu îți propun să ne cazăm în capitala Austriei, Viena, la Star Inn Hotel Wien Schonbrunn. Cei de la Vacanțe Speciale au o ofertă extrem de avantajoasă pentru acest loc de cazare, iar serviciile sunt perfecte. Poți beneficia de un peisaj liniștit in diminitile senine cu parfum de cafea și bauturi selecte, dar și alături de un mic dejun de poveste. Hotelul este situat la doar 4 statii de metrou față de centru, unde poți explora numeroase obiective turistice. 




Este de remarcat stilul arhitectural cu fler mediteraneean, inspirații italiene și un puternic caracter arhitectural negotic splendid, devenind una din cele mai frumoase țări din lume.  Din punct de vedere istoric, Austria s-a folosit de moștenirea strămoșilor și de schimbul intercultural pentru clădirea unei epoci moderne, o dezvoltare de top și condiții de trai ridicate. Vom trăi aici precum în paradis pe durata întregului sejur.

Ei, cum a fost? Dacă ți-au plăcut destinațiile de astăzi, te invit și data viitoare împreună cu cei dragi ție. Vacanțele sunt mai frumoase atunci când călătorim împreună cu cei mai frumoși oameni din viața noastră.


Articol scris pentru SuperBlog.

You May Also Like

2 comments