Avantajele gentilor din piele

by - joi, septembrie 15, 2016

Produsele din piele au anumite caracteristici specifice. Desi de cele mai multe ori pretul va fi o piedica, cu siguranta la un moment dat, ne-am saturat de imitatiile ieftine care si-au pierdut din caracteristici si s-au deteriorat usor.


Geanta este un lucru esential pentru oricare dintre noi. Indiferent ca plecam la un drum mai lung sau mai scurt, nu ne lipseste geanta cu un portofel in ea, o pereche de ochelari de soare (ca tot este sezonul) si telefonul, plus alte lucruri mai mari sau mai mici, maruntisuri aparent utile.

Cantitatea determina calitatea!


O comparatie evidenta intre calitatea unei genti de piele si cea de imitatie, este data de folosinta acesteia si cantitate de produse pe care aceasta o detine zilnic. In geanta de imitatie, produsele foarte grele vor apasa pe material si vor duce la degradarea acesteia. Vor aparea cute iar modelul se va strica cu usurinta. Gentile din piele vor rezista o perioada indelungata si vor fi cu mult mai rezistente.
Geanta din piele are un miros specific, nu foarte incantator, dar este un indicator specific.
In perioada noastra, gentile din piele au o infatisare aparte, sunt frumos lucrate si extrem de versatile. Un om care se respecta va achizitiona o geanta de piele care cu siguranta ii va face viata mai usoara si ii va complementa orice tinuta cu succes.


Un alt avantaj al gentilor de piele, este faptul ca pot fi purtate zi de zi, o perioada indelungata. Nu ati observat ce rapid se deterioreaza falsurile? Daca in cazul gentilor din imitatie este recomandat sa le schimbi periodic, in cazul gentilor de piele nu trebuie sa-ti mai faci griji.
Oricarei femei ii place sa faca o colectie din orice, dar sa achizitionezi cate o geanta pe saptamana nu mi se pare un castig. Prefer investitiile in lucruri de calitate, nu in cantitate.

Marca nu conteaza, calitatea da!
Indiferent de marca sau locul de unde ai achizitionat o noua geanta, pe mine nu ma va impresiona. Asa cum am subliniat si mai sus, conteaza ca pielea sa fie autentica, atent lucrata si rezistenta.

Pe voi ce va determina sa achizitionati o geanta din piele?

You May Also Like

1 comments