O viata mai simpla cu noi electrocasnice

by - vineri, noiembrie 27, 2015

Acum 2000 de ani oamenii nu stiau de tehnologie, nicidecum de electrocasnicele care pot face viata mai usoara. Atat femeia cat si barbatul traiau intr-o societate complet nemodernizata unde lemnul si piatra erau principalele lucruri utilizate in traiul zilnic pentru a putea supravietui.Daca nu stiau nici macar ce este cutitul pe care il folosim astazi marea majoritate, cu siguranta in viziunea lor nu s-ar fi prevazut o evolutie unde fiecare lucru in parte, mai ales in bucatarie, poate fi dus la capat in doar cateva minute. Se mai adauga si faptul ca tehnologia este atat de evoluata si utilizata incat o gasesti la tot pasul, intr-un magazin de electrocasnice fizic sau online.

  

Cand au vazut ca viata e destul din complicata si grea, au inceput sa gaseasca noi solutii si din nimic s-au creeat mici ajutoare. Deja dupa 1800 apareau savanti din toate domeniile care s-au implicat in procesul de evolutie. Au descoperit circuitul electric si au creeat dreptat tot felul de tehnologii.

Pe langa aparitia si evolutia industriei s-a resimtit un neajuns serios al nivelului de confort de catre oameni.
Astfel incepand cu 1990 deja apareau electrocasnice ceva mai imbunatatite, ajungandu-se usor, usor, la ceea ce este astazi.
Nu mi-as putea imagina viata fara ele caci majoritatea au devenit o obisnuinta in utilizarea zilnica.
           
In plus, consider ca acum suntem si ceva mai mofturosi caci inca de la aparitia primelor electrocasnice, crearea lor a fost si este realizata de firme mai mult sau mai putin cunoscute. Competitia este extrem de restransa insa noi punem accentul si mizam pe cele mai cunoscute, de o calitate superioara si care isi indeplinesc functiile cu brio pe o perioada indelungata de timp.

 Investind in calitate si intr-un produs de renume avem certitudinea ca acestea nu ne vor face probleme atunci cand avem cea mai mare nevoie. Una din cele mai renumite marci este Philips, pe care o utiliez si eu.

Putem vorbi de Philips luand in calcul un aparat de prajit paine, un aspirator, o cafetiera sau un robot de bucatarie.
Evident ca dintre toate robotul de bucatarie este cel mai bun prieten al meu. De altfel cred ca este preferatul tuturor femeilor si mamicilor moderne.


Treaba se simplifica cu mult atunci cand intri in bucatarie si iti duci misiunea la bun sfarsit intr-un timp minim. Ca orice femeie, cand achizitionez ceva ma orientez dupa frima si calitate. Chiar daca de cele mai multe ori ma gandesc daca sa fac sau nu o investitie serioasa, stiu ca pot sa gasesc produsele la oferte, ceea ce clar ma determina sa achiitionez, ca multe dintre doamne de fel.

Chiar si actualul robot l-am achiitionat din categoria oferte electrocasnice, ceea ce a insemnat un pret mai bun dar aceeasi calitate.
Este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am facut.

Imagineaza-ti ca esti proaspat mamica si ca vei avea o multime de treaba de facut. Robotul de bucatarie iti poate simplifica cu mult treaba. Poti face sucuri sau piure din fructe si legume proaspete in doar cateva secunde pentru micutul tau. In acelasi timp te ajuta in procesul de pregatire al alimentelor pentru sezonul rece sau e de mare folos de sarbatori cand ai o multime de sugestii musai de pus in aplicare.
Fata de metodele clasice economisesti mai mult timp si mai putin din alimente. Procesarea si pregatirea preparatelor este gata cat ai zice peste.

Toate achizitiile marca Philips mi-au fost alaturi o perioada indelungata si m-au ajutat ori de cate ori am avut nevoie. Acest lucru m-a facut sa ma indragostesc de aceasta marca si sa apelez cu incredere si atunci cand vine vorba de ingrijirea personala: epilatoare, uscatoare, placi de par.
Si daca treaba este extrem de simpla, eu incerc sa o mai simplific putin apeland la magazinele online. Asttfel castig mai mult timp pentru mine si pentru intreaga familie.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

1 comments