Imbinatia perfecta pentru femeile elegante

by - luni, noiembrie 02, 2015

Ce-si doreste o femeie de la viata? Sau care ar fi idealul acesteia?

De la camasa bine slefuita, la pantofii cu toc, care nu sunt intocmai incaltamintea ei favorita, insa stie ca e obligata sa-i poarte cu orice pret, caci altfel nu va surprinde nota sa de eleganta,

O afacere de succes sau poate mai bine o tigaie in fata si un planset de copil in camera alaturata. Uneori necesita compromisuri si este nevoita sa aleaga. De cele mai multe ori va alege familia, ceea ce e si considera cu adevarat important, insa nu mai este la fel de implinita chiar daca stie ca s-a terminat cu purtatul pantofilor si cu rochia stramta care-i dadeau dureri de cap.

Asa e ea, femeia. Mereu intr-o lupta pentru binele celor din jur, incercand sa gaseasca solutii pentru absolut orice. Pentru ea, pacea si linistea interioara este cel mai de pret bun pe care aceasta il poate avea.


Sunetele melodioase ce-ti soptesc la ureche iti vor spune cat poate fi de frumoasa si de eleganta in suflet. Cu toate acestea, pana ii vei afla viata interioara, vei descoperi cum este ea la exterior, cat de eleganta poate fi prin limbajul vestimentatiei si al gesturilor. Pentru multi dintre oameni, sufletul este doar o umbra, pe care o pot accepta sau nu, in functie de ceea ce ei pot descoperi fara prea mare efort.

Ciudat, insa eu nu cred in omul perfect si nici in femeia perfecta, chiar daca sunt feminista si chiar daca ochii imi vad si inima stie cat de multe lucruri stie sexul feminin sa faca, sa indure si cat este dispus sa ofere pentru a realiza ceea ce si-a propus.

Cu toate acestea nu caut si nu vreau sa vad in mine o pofta trupeasca, o bucata de carne acoperita cu zestre colorate si chinuita de marimea mica a hainelor. Pentru mine eleganta unei femei se gaseste in faptele si in vorbele sale, in ghidusia cu care inainteaza in viata si in bucuria cu care te intampina in viata sa.
De aceea, pentru ca o femeie isi tine sufletul incuiat cu eleganta in propriul chip, a aparut o comunitate frumoasa, o comunitate feminina, menita sa-i descopere si sa-i contureze eleganta sufletului cu cea a trupului: Chic-Elite


Principala mea viziune legata de aceasta comunitate face referire la faptul ca intr-o lume moderna in care femeile se ascund mai mult intr-o carapace a tacerii, a indurarii si a comunicarii inchise, este nevoie de un mentor care sa orienteze comunitatea femeilor din Romania si sa le ofere increderea si stima de sine, pornind usor, dintr-o lume nevazuta, prin intermediul comunitatii online Chic-Elite.

Eleganta exterioara nu o vad ca pe o necesitate, poate doar ca un bonus de care sunt convinsa ca fiecare dintre noi, femeile, o poate pune in valoare in cel mai subtil mod posibil. Eu nu m-as putea simti bine in pielea mea fara un echilibru in ceea ce inseamna eleganta interioara si cea exterioara si cred ca nici-o femeie frumoasa si curajoasa, care are taria sa se mandreasca cu aceste lucruri, nu ar fi completa fara cele doua lucruri. Daca ma simt bine cu siguranta voi simti nevoia si dorinta de a arata bine fizic.

Eu consider ca eleganta interioara este punctul de pornire catre dobandirea si insusirea elegantei exterioare. O femeie frumoasa ce pune accent pe eleganta exterioara, ignorand ranile sufletului, implicit nevoile si dorintele sale (eleganta interioara), nu are echilibrul necesar pentru a consolida esenta sa, cei din jur neavand sansa de a o considera pe deplin o femeie impresionanta si frumoasa asa cum este ea cu adevarat. O armonie cu noi insuti, un echilibru intre eleganta interioara si exterioara, mentin armononia in relatiile cu cei din jur, imbunatatindu-le pe zi ce trece.

Pentru femeile care stiu cat de important este acest echilibru, exista si casa de modă ELLIS cu colectii impresionate care sa le orienteze catre o noua imagine a elegantei interioare.

Asteptarile mele de la o astfel de comunitate

Un prim apel este cel catre clasa feminina careia ii recomand mai multa incredere si tototata sa-si ofere sansa de a-si recastiga armonia si eleganta lor interioara. Inca se afla ascunsa in sufletele lor, iar o astfel de comunitate ar trebui sa le fie de folos sa inlocuiasca acele mici verigi lipsa.
Mi-as dori sa vad o continuitate a acestei comunitati pe viitor si sa se lege legaturi intre mentori si public nu doar la nivel de comunitate online ci chiar si in viata reala, fata in fata, pe baza acesteia .
Cu totii putem contribui la formarea acesteia, chiar si eu, mai mult sau mai putin, promovand linistea interioara, nevoile, dorintele unei femei si totodata indrumandu-le prin intermediul Chic-Elite si a micilor comunitati pe care le putem crea impreuna, in mai multe zone din tara. 

Fii frumoasa asa cum ai fost dintotdeauna. Nu te ascunde la nesfarsit dupa perdele. Tu esti tu! Doar tu ai puterea de a-ti schimba viata, de a restabili armonia si de a crea o comunitate frumoasa, asa, ca tine!

Articol scris pentru SuperBlog 2015

You May Also Like

2 comments