Vetter: accesorii de calitate pentru gadgeturile tale

by - vineri, octombrie 09, 2015

Telefoanele, tabletele si mp3-urirle sunt doar cateva dintre gadgeturile fara de care nu am putea rezista in aceasta era a vitezei si a tehnologiei.
Evolutia acestora creste de la zi la zi, oferindu-ne sanse infinite spre cunoastere, oricand, oriunde si la orice ora.
Si odata cu dezvoltarea acestora are loc si un salt catre evolutia telecomunicatiilor, caci practic aceste lucruri au pus bazele tehnologiei.
Astazi va voi prezenta o gama de produse inovatoare special concepute pentru a te bucura de performantele gadgeturilor tale de fiecare data cand iti doresti asta.
Produsele de exceptie vin de la Vetter, specialistul numarul 1 in ceea ce priveste tehnologia.

Acumulatori extern

Acumulatoarele externe sunt fantastice! Spun asta pentru ca si eu detin unul si imi sare in ajutor de fiecare data cand am nevoie.

Un acumulator extern se poate incarca prin modalitatea standard sau la un calculator. 
Avantajele acumulatorilor externi:
  •  acumuleaza eficient energie atat pentru alimentarea unui dispozitiv cat si pentru mai multe unitati simultan;
  •  sunt de diferite forme si dimensiuni, fiind usor de depozitat si transportat;
  •  preturile sunt usor accesibile in functie de capacitatea si calitatea acestora.
Acumulatorii externi Vetter sunt compatibili cu: Samsung, Nokia, LG, Apple, HTC si Sony.

Acumulatori Vetter

  • iCharge Pro -este alcatuita din celule si circuite de inalta calitate ce ofera o buna gestiune a procesului de incarcare, oferind siguranta si energia constanta de care dispozitivele tale au nevoie. Datorita dimensiunilor reduse este usor de transportat si de depozitat. Acest acumulator extern vine la pachet impreuna cu un cablu de alimentare si unul lightning, dar si cu un manual de utilizare.

  • iCharge X-Light
Aceasta gama este realizata in 3 nuante: auriu, argintiu si roz, in functie de preferintele fiecaruia.
Pachetul este format din acumulatorul propriu-zis, manualul de instructiuni si cablu de alimentare.
Aceasta gama este ingenios realizata iar inovatia consta in carcasa din aluminiu ce asigura o racire optima a circuitelor in momentul alimentarii. Viata bateriei tale poate fi analizata prin intermediul prismei de culori, respectiv nuantele curcubeului. Acesti acumulatori au un design unic si spectacular. De asemenea sunt o idee inspirata de cadou pentru cei dragi.

Si acum ca bateriile-s incarcate, sa ne apucam de selfie-uri!
Hai sa recunoastem! Indiferent de momentul zilei, orice noua traire implora practic pentru un selfie!
Fie ca savurezi cafeaua preferata sau ca ai surprins catelul vecinei jucandu-se langa scara de bloc, noutatile trebuie impartasite cu prietenii tai virtuali.
Vetter vine cu o propunere interesanta si ofera publicului pasionat de gadgeturi si accesorii, un portofoliu larg de produse printre care se numara si selfie stick-urile.
Selfie Stick Pro Bluetooth este un accesoriu modern si partenerul perfect destinat celor ce vor sa surprinda cele mai speciale momente. 

Acest produs este de dimensiuni extrem de reduse astfel incat sa il poti purta cu tine chiar si in buzunar. Cu siguranta te va surprinde un loc sau o intamplare si vei dori sa captezi esenta acelor momente.

Esti lenes? Nu-i nimic, caci acesta nu e un selfie stick obisnuit. Prin intermediul telecomenzii bluetooth cu care acesta vine la pachet, selfie stick-ul este usor de utilizat prin simpla apasare a unui buton.
Indiferent de preferintele pentru o anumita marca de smarphone, acest accesoriu este compatibil cu sistemele de operare Android si IOS, versiuni mai vechi sau mai noi.



Si cum toti tindem spre perfectiune Selfie Stick-ul Pro Bluetooth este insotit de un trepied ideal pentru a obtine imagini clare ale momentelor de neuitat din viata noastra.


Pastreaza-te upgradat cu noile aparitii marca Vetter!

You May Also Like

1 comments

  1. Hello! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4!
    Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all
    your posts! Keep up the superb work!

    my web-site; scuffle myth ios cheats

    RăspundețiȘtergere