Lansare Alegria Online si produse pentru decorul casei

by - joi, octombrie 08, 2015

Caminul nostru este cel mai confortabil loc si cel mai placut dintre toate. Nicaieri nu-i ca acasa!
Orice anotimp este la fel de schimbator precum suntem noi in ceea ce priveste amenajarea sau reamenajarea casei.
Este extrem de placut sa iti decorezi caminul asa cum doresti si totul sa fie pe masura dorintelor tale. De cele mai multe ori ne orientam catre produse care sa se integreze intr-un buget redus, pentru a putea obtine cat mai multe lucruri necesare sau care ne-au incantat simturile la cote maxime.

Pe data de 15 septembrie a avut loc lansarea unui magazin online pe gustul tuturor: Alegria Online.


Vei afla in cele ce urmeaza cine sunt, cu ce se ocupa si care sunt beneficiile obtinute prin realizarea unei comenzi. Totodata trebuie sa-ti marturisesc de faptul ca desi magazinul este in constructie, deja am pus ochii pe cateva produse si e un moment mai mult decat perfect pentru a-mi reamenaja casa. Cum? Te invit sa descoperi!

Cine sunt

Alegria Online este un magazin online bogat in produse destinate casei tale, respectiv confortului tau. 
Multitudinea de produse iti vine in ajutor pentru a-ti achizitiona o sumedenie de lucruri atat pentru uzul personal cat si pentru decorul locuintei.

Cu ce se ocupa

Alegria Online se ocupa cu vanzarea de produse direct la domiciliu. Printre numeroasele categorii vom gasi produse precum: lenjerii, perdele si draperii, covoare, huse, prosoape, halate de baie etc.
Pe langa lucrurile de care ai nevoie sau care iti fac cu ochiul, gasesti lucruri extrem de utile ce pot fi oferite drept cadou celor dragi in cele mai speciale momente. 
Cu siguranta produsele ii vor impresiona placut datorita modelelor atent selectionate si datorita calitatii acestora in comparatie cu pretul extrem de accesibil.

Beneficiile clientilor


Comandand de pe Alegria ai garantia celui mai mic pret posibil si totodata siguranta ca achizitia ta este de cea mai buna calitate. 
Comenzile sunt prelucrate intr-un timp extrem de scurt iar livrarea se realizeaza direct la tine acasa prin serviciul de curierat rapid. 

Nu doar ca vei realiza cele mai unice si potrivite alegeri insa te vei bucura de o atentie deosebita din partea consultantilor Alegria ci si de cele mai bune produse la cele mai mici preturi.
In plus, beneficiezi si de oferte promotionale si produse cadou.
Te asteapta o multime de lucruri fantastice. Traieste-ti cea mai placuta experienta cu Alegria Online!

Un nou anotimp, un nou decor

Cele mai frumoase modificari mi se par cele aduse in propriul camin. Este o adevarata placere sa adaug noi lucruri sau sa imbunatatesc anumite aspecte prin inlocuirea lucrurilor vechi cu altele noi. Preturile extrem de accesibile si promotiile de la momentul actual sunt un motiv de bucurie de care mi-am zis ca trebuie sa profit neaparat.

Primul lucru pe care l-am ales un pachet promotional alcatuit dintr-o lenjerie la care se adauga cadou un covor sau un prosop. Suna tare tentant, nu-i asa?
Este o modalitate prin intermediul careia infrumusetez atat coltul de odihna cat si alte zone ale casei.
Trebuie sa va marturisesc faptul ca detin in prezent o lenjerie din cadrul Alegria Online. Chiar daca la prima vedere nu m-am simtit extrem de atrasa de catre acest model, recunosc ca de-a lungul timpului m-a surprins placut. Modelul il vedeti mai jos. A surprins enorm de multe priviri si laude din partea celor care au avut sansa sa o vada si recunosc ca acest lucru m-a facut sa ma simt norocoasa si mandra de alegerea facuta .


Aspecte importante despre lenjeria Alegria:
  • este extrem de rezistenta;
  • se poate spala la 30 grade;
  • nu ies culorile la spalare si nu se decoloreaza;
  • culorile sunt extrem de simpatice, leite sau chiar mai impresionante decat in poze etc.

Sunt enorm de incantata de ea si abia astep sa primesc noua comanda.

Cand deschid ochii dimineata pentru prima oara, primul lucru pe care il fac este sa privesc catre geam, apoi deschid ochii timizi in timp ce o parte din sufletu meu se bucura de razele de soare ce parund firav printre draperii.
Nu stiu voi, insa eu obisnuiesc adeseori sa privesc catre ferestrele incantatoare ale unor persoane si sunt de multe ori impresionata de modelele si jocul de culori pe care acestea le expun. Daca lenjeria a facut ravagii cu siguranta nici alegerea unei draperii din magazinul online Alegria nu va fi mai prejos.


In prim plan in ceea ce priveste reamenajarea locuintei mele intra si camera de zi dar si baia. Mi-au atras atentia husele pentru fotoliu si canapele ce se afla la super preturi.
Voi alege o nuanta care sa se asorteze cu tematica celorlalte camere, cu draperiile si cu covorul.


Din baie nu va lipsi covorul moale si pufos, in nuante marine. Nuantele de albastru inspira liniste si pace iar decorul general cat si elementele decorative vor oferi un aspect modern si mai elegant. In opinia personala cred ca baia trebuie sa fie una dintre prioritatile fiecaruia in ceea ce priveste igiena cat si decorul.

Caminul meu va prinde viata prin multitudinea de produse pe care Alegria Online le pune la dispozitia clientilor la orice ora din zi sau din noapte.
Reamenajeaza-ti caminul asa cum doresti si dupa cum te tine bujunarul. Alegria iti ofera decorul mult visat la preturi pentru fiecare.

You May Also Like

0 comments