Clipe petrecute in fata televizorului

Cea mai veche aparitie tehnologica este televizorul. Si chiar dupa mult timp de la aparitie, inca avem parte de o evolutie treptata si uluitoare.
Daca in ceea ce priveste internetul suntem foarte pretentiosi, cand vine vorba despre televizor nu putem fi mai prejos.
Un ecran mare si modern cu o diagonala de pana la 120 inch si cu afisaj HD suna mai mult decat fascinant. Mai pe intelesul tuturor, cat mai mare si mai clar, cu atat mai bine.
Desi perioada aceasta moderna m-a acaparat si utilizez mai mult calculatorul decat televizorul, sunt cateva aspecte si lucruri de mare intensitate pe care le poti trai la maxim doar cu ajutorul unui televizor.

Cum petrec o zi in fata televizorului

Atunci cand aleg sa-mi petrec timpul in fata televizorului am o rutina bine stabilita de care tin cont de fiecare data, pentru a pasi cu suspans in lumea canalelor tv.

1. Mult spor cand mananc la televizor

Nu stiu cat de sanatos si de bine este sa consum alimente atunci cand ma proptesc in fata televizorului, insa mi se pare ca timpul trece altfel si traiesti din plin subiectele difuzate pe marele ecrane.
In mod obisnuit apelez fie la cipsuri fie la fructe, gustari marunte si dulcouri, sau alte astfel de alimente usoare.
Viata este mult mai palpitanta pentru mine atunci cand imbin placutul sau cand fac mai multe lucruri deodata.

2. Emisiunile preferate

Sunt o fire foare dificila in ceea ce priveste alegerea mea, in special seara. In mod obisnuit cea usoara alegere au fost intotdeauna desenele animate. Sunt inocente, amuzante si nu te plictisesti de ele chiar daca ai vazut episoadele de zeci de ori.
Daca optez pentru un film, prefer de obicei genul aventura, animatie, comedie, fictiune si rareori horror. Cei drept, cand aleg filmele la care ma uit, ma ghidez in primele 5 minute dupa tema, actori si stil. Daca cele cinci minute se transforma in zece, atunci inseamna ca il voi urmari pana la capat si ca e un film bun. 
In opinia mea cele mai bun si educativ canal cu cele mai bune emisiuni difuzate a fost Discovery. M-as uita neincetat incercand sa descopar lumea nevazuta inca prin ochii mei.
Sunt ceva mai pretentioasa in ceea ce priveste acest aspect. 
La acest lucru contribuie si reteaua de televiziune dar si caracteristicile TV-ului.

3. Cum ma uit la televizor

Stiti cum se uita o gaina in beci? Se ia gaina, se duce in beci si se uita acolo!
Ca sa fiu atat de prinsa in "joc" precum proprietarii care isi uita gainile in beci trebuie sa fiu foarte atrasa sau pasionata de ceea ce vad.
Pentru asta am nevoie de o portie de relaxare deplina.
In functie de sezon, aleg o racoritoare din fructe proaspete, o ciocolata calda sau un vin fiert cu parfum fin de scortisoara.
Intinsa pe patul pufos, in cel mai comod colt si cu cea mai comoda pozitie pe care o pot adopta, pregatita sa "intru" in actiune.

Insa, asa cum va spuneam, o mare importanta o are furnizorul TV. Fiecare furnizor in parte ofera clientilor pachete cu un anumit numar de canale si anumite posturi. Daca mai prinzi si o oferta sau un pachet cu beneficii extra e perfect.
UPC iti ofera in dar o campanie numa buna sa poftesti sa vezi tot ceea ce-ti place, zi de zi si seara de seara. Sub sloganul „Lungește-te la distracție cât vrei tu!” , UPC iti pune la dispozitie o promotie mai mult decat tentanta. Spotul TV il gasesti aici.
Astfel ca daca te decizi sa beneficiezi de un pachet UPC cu valoare minima de 70 lei, in perioada promotionala, primesti un cadou la alegere si bonus:
  • 50% reducere timp de 3 luni garantat la achizitia oricarui pachet de servicii;
  • la alegere, un pachet cinema sau upgrade 500 mbps;
Azi cum te uiti la filmul favorit?

Comentarii

Postări populare