Beneficiile Casei PLUS

Deschid usa de la intrare si primul lucru pe care vreau sa-l fac este sa ma intind pe un fotoliu, o canapea, ceva moale si confortabil.
Dintre toate locurile vizitate casa mea este cea mai frumoasa! Niciun loc nu detine confortul de acasa pe care ti-l faci cu mana ta.
Simt un fior care ma cuprinde pe la spate: un fior de frig. Nu pot concepe confortul fara un loc calduros.

Cu protectia la puterea a 7-a oferita de Macon beneficiez de cele 7 beneficii esentiale unui camin confortabil. Si cum fiecare locuinta necesita la o anumita perioada cateva imbunatatiri, casa mea nu face exceptie.

Combate frigul cat ai zice peste!

Asa cum iti povesteam anterior, nu sunt prea prietenoasa cu temperaturile scazute. Totodata nici cele extrem de ridicate nu ma vor face prea fericita. Intotdeauna exista interactiune cu mediul inconjurator si de aceea este extrem de important ca cel putin in casa sa se mentina un echilibru termic.
Casa mea are nevoie cu siguranta de o imbunatatire in ceea ce priveste acest aspect iar sistemul de zidarie special conceput sustine acest aspect.


Pentru cei care deopotriva nu se impaca cu temperaturile ridicate, acel echilibru termic de care vorbeam anterior este doar perfect pentru ca nimic sa nu patrunda sau sa se piarda.


Conditii la preturi decente

Chiar daca banii nu ma dau afara din casa asta nu ma poate opri sa-mi doresc sa ma documentez despre metodele prin intermediul carora pot sa-mi asigur bunastarea fara a investi prea mult.
Printre cele 7 beneficii Mancon se numara si economiile. O casa bine izolata creste confortul si totodata te ajuta in acest fel sa economisesti. Cum? 
Consumul utilitatilor este influentat de constructia casei iar cu o astfel de alegere inteleapta economiile iau amploare.


Liniste, doar o clipa de liniste

Una din cele mai mari probleme ale mele este cea legata de zgomot. Nu ma pot bucura de clipele de odihna daca nu sunt intr-un mediu cu echilibru termic normalizat sau intr-un mediu cu zgomot.
Pentru cei care nu stiu, zgomotul este unul dintre cei mai poluati factori ai mediului. Si in conditiile in care avem in jur o activitate tehnologica ridicata, cofortul este in stransa legatura cu gradul de liniste.


Atentie la foc si cutremur!


Mie teama pentru orice poate periclita sanatatea si siguranta mea dar si a caminului meu. Am nevoie de protectie garantata, iar unul dintre cele mai importante aspecte este modul in care este realizata consolidarea locuintei astfel incat sistemul de zidarie sa asigure suportul necesar in astfel de situatii. Si cu toate asigurarile din lume, daca locuinta nu este conceputa si consolidata, nu va fi niciodata complet protejata. Este datoria mea sa-i ofer familiei cele mai bune conditii de trai si sa o asigur ca si ziua de maine va fi la fel.

Ecologic: pentru o viata mai indelungata

Conceptul ecologic devine un aspect modern luat in calcul in ultima vreme din ce in ce mai des. Eu sunt parte dintre cei care stiu cat de important este mediul pentru viata noastra si a celor din jur. Practic natura inseamna materie prima iar totalitatea lucrurilor care ne inconjoara nu ar fi existat fara suportul oferit de catre aceasta.
As putea continua sa prezint un roman de motive insa nu acesta imi este scopul. Nu de alta dar studiez pe domeniu, deci trebuie sa ma credeti pe cuvant.
Protectia mediului are mare relevanta si influenteaza atat mediul cat si traiul populatiei. O viata indelungata pentru noi si generatiile viitoare dar si un mediu ambiant placut inseamna griia fata de ceea ce ne inconjoara.
Macon are stabileste un echilibru si cu mediul inconjurator, ajutand la conservarea si mentinerea resurselor in timp.


Totodata Macon pune la bataie pana pe data de 22 octombrie un numar de 22 cani termoizolante si 7 acumulatoare solare de 6000 mAh. Antreneaza-ti mintea cu puzzle-ul de concurs, fa cunostinta cu cele 7 beneficii esentiale pentru locuinta ta si poti fi unul dintre fericitii castigatori.

Tu ce modificari trebuie sa aduci casei tale?

Comentarii

Postări populare